Fotografia de: Vine al CETT a la Master Class de Ferran Adrià al CETT i col·labora amb la Marató de TV3 | CETT
Universitat de Barcelona

Vine al CETT a la Master Class de Ferran Adrià al CETT i col·labora amb la Marató de TV3

16.11.2011
 
Vine al CETT a la Master Class de Ferran Adrià al CETT i col·labora amb la Marató de TV3

L'edició d'aquest any de la Marató de TV3 estarà dedicada, en el seu 20è aniversari, a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits.
El CETT, la Universitat de Barcelona i la Fundació Alícia sensibles amb la temàtica de la Marató de TV3 , hem sumat esforços organitzant ,el proper 15 de desembre a les 12.00h als salons de l'Hotel Alimara, una màster class amb el títol “elBullifoundation a desembre 2011” a càrrec de Ferran Adrià i presentat pel carismàtic presentador i periodista Albert Om.


ACCIONS COM AQUESTA NO SERIEN POSSIBLE SENSE EL TEU SUPORT.
COM POTS AJUDAR??


ASSISTEIX en aquest acte participatiu i solidari, en la qual podreu fer el vostre lliure donatiu en unes urnes que s’ubicaran a l’entrada de la sala a on tindrà lloc la xerrada.
D’igual manera, si no pots venir, ens pots fer arribar el teu donatiu a través d’una transferència bancària a la Caixa de Sabadell al número de compte  2059 0628 10 80-000558-54.
L' import íntegre dels donatius es lliurarà a la Marató de TV3 per contribuir a l'avenç de la recerca biomèdica sobre malalties sense guariment conegut.

 

Moltes gràcies pel vostre suport !!

Categories
La Marató de TV3 RSE CETT Voluntariat
Material relacionat