Fotografia de: Nou volum de la revista ‘Tourism and Heritage Journal’ | CETT
Universitat de Barcelona

Ja està disponible el tercer volum de la revista ‘Tourism and Heritage Journal’

23.03.2022
 

El tercer volum de la revista científica Tourism and Heritage Journal ja és una realitat. Corresponent al 2021, la publicació recull vuit articles que presenten casos d'estudi i contextos d'anàlisi de realitats molt diverses d'arreu del món, amb presència de peces que analitzen casos europeus, asiàtics, americans i africans. El Grup de Recerca en Turisme, Cultura i Territori (TURCiT) del CETT edita la publicació.


Alguns dels articles d’aquest número són Anàlisi del potencial turístic de Salento (Itàlia) com a destinació turística creativa i Impacte de la COVID-19 en el turisme: mesura de semblances i diferències en les percepcions dels turistes i les empreses turístiques.

Punt de trobada de realitats turístiques i patrimonials

El coeditor de la revista, el Dr. Jordi Arcos-Pumarola, remarca que “pot considerar-se un èxit el fet que la revista hagi esdevingut un punt de trobada internacional on es poden trobar realitats turístiques i patrimonials molt diverses. Això ajuda a consolidar aquest projecte del TURCiT i a posicionar el CETT com una institució amb vocació internacional”.

De cara a les pròximes edicions, Arcos-Pumarola explica: “Per enguany, s'està preparant un número especial sobre Dark Literary Tourism amb col·laboració de la professora Rita Baleiro, de la Universidade do Algarve. En aquest sentit, s'inclouran alguns articles que tractin aquesta temàtica, conjuntament amb altres articles de caràcter general”. El coeditor afegeix: “Si aquesta fórmula funciona, s'espera en els anys vinents incorporar noves temàtiques. Paral·lelament, es treballarà en incorporar la revista a nous índexs de qualitat, de manera que cada vegada sigui una plataforma amb més visibilitat per a la comunitat científica”.


Revista científica del Grup de Recerca en Turisme, Cultura i Territori (TURCiT)

Tourism and Heritage Journal publica articles relacionats amb la intersecció entre turisme, cultura i patrimoni tenint en compte la multiplicitat de perspectives implicades. La revista es pot consultar a la plataforma per a revistes científiques de la Universitat de Barcelona.

Els directors de la publicació són els doctors Eugeni Osácar i Nayra Llonch. El doctor Jordi Arcos-Pumarola i Núria Abellan en són els editors mentre que Marta Salvador n’és la secretària acadèmica.

Dr. Jordi Arcos-Pumarola
La revista consolida el projecte del TURCiT i posiciona el CETT com una institució amb vocació internacional

Dr. Jordi Arcos-Pumarola

CETT-UB