Fotografia de: El CETT-UB a FESTOM, la festa del tomàquet | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT-UB a FESTOM, la festa del tomàquet

04.09.2017
 
El CETT-UB a FESTOM, la festa del tomàquet

El proper 16 de setembre es celebra la FESTOM, una festa del tomàquet tradicional organitzada per apropar als ciutadans la recerca que es fa en el món de l'agricultura.

L'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB, Castelldefels) acollirà aquesta jornada que comptarà amb exposicions per donar a conèixer al públic tot el procés de producció i comercialització dels tomàquets que troben al mercat; tallers científics, adreçats als més petits i més grans, amb experiments sobre com extreure i analitzar el DNA o com desinfectar les llavors per evitar les malalties en el cultiu; i una fira de productors locals, on es podrà adquirir fruits de les varietats tradicionals més preuades a Catalunya.

S'organitzaran diferents tallers gastronòmics i showcookings, amb la participació de cuiners de prestigi com Mikel Díez (Professor al CETT), Marc Gascons (restaurant Els Tinars), Oriol Llavina (restaurant El Cigró d'Or) o cuiners i investigadors de El Celler de Can Roca.

També, des del CETT, donarem suport amb els alumnes del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques que estaran presents en els diferents tallers.

No et perdis aquest dia on la gastronomia i la ciència es donen de la mà.

Més informació de les activitats a www.festom.cat

Categories
cett festom esab tomàquet grau ciències culinàries i gastronòmiques barcelona