Fotografia de: Màsters EUHT CETT-UB: Lideratge i golf. Outdoor Training | CETT
Universitat de Barcelona

Màsters EUHT CETT-UB: Lideratge i golf. Outdoor Training

22.03.2010
 
Durant aquestes últimes setmanes hem realitzat les sessions de Outdoor Trainingincloses en les formacions del Màster Oficial en Direcció d'Empreses Hoteleres i de Restauració i del Màster Oficial en Gestió Estratègica d'Empreses Turístiques, especialització “e-Tourism”.
Aquesta activitat, desenvolupada pel professor de la EUHT CETT-UB Jesús Molina, vincula els elements clau del lideratge empresarial amb les decisions a prendre en relació a l'esport del golf. Sens dubte, l'adequat tractament de la informació i l'anàlisi crítica de la realitat, així com el treball personal i en equip, en un entorn agradable i practicant un esport, tan difícil i complex com és el golf, situa a l'alumne en una realitat inesperada que li permet integrar els conceptes teòrics a la vida real, alhora que es diverteix i reflexiona.
En aquesta ocasió el marc triat ha estat el Pitch & Putt de Valloramanes, on l'equip de professors d'aquesta activitat han acompanyat als alumnes en aquesta integració entre el lideratge i el golf, ensenyant la dificultat d'aquesta pràctica esportiva.


Categories
màsters cett lideratge golf outdoor training