Fotografia de: L'Escola Hoteleria i Turisme col·labora en la realització del II Concurs Nacional “Premio Sumiller Rioja 2008” | CETT
Universitat de Barcelona

L'Escola Hoteleria i Turisme col·labora en la realització del II Concurs Nacional “Premio Sumiller Rioja 2008”

23.10.2008
 
L'Escola Hoteleria i Turisme col·labora en la realització del II Concurs Nacional “Premio Sumiller Rioja 2008”

El Consell Regulador de la D.O.Ca. Rioja juntament amb la Unión Española de Catadores (UEC) i Grupo Peñín convoquen el II Concurs Nacional “Premio Sumiller Rioja 2008”, una iniciativa orientada a trobar al sommelier que millor transmeti l'essència i la cultura dels vins de Rioja.
En aquest marc, dilluns dia 3 de novembre, a partir de les 10:00 hores a les instal·lacions de l'Escola es va dur a terme la tercera de les quatre semifinals del II Concurs “Premio Sumiller Rioja 2008”. D'aquesta primera fase sortiran seleccionats els tres representants que participaran en la final que tindrà lloc a Logronyo en l'últim trimestre d'aquest any. Els aspirants al premi hauran de realitzar una prova de coneixements teòrics (qüestionari tipus test) i els que obtinguin les 4 millors qualificacions passaran a ser avaluats en quatre proves pràctiques. El guanyador d'aquesta semifinal obtindrà un primer premi per valor de 1.000 Euros.
Amb la intenció d’ampliar els coneixements dels aspirants, el passat dilluns 27 d'octubre a partir de les 10:00 hores, es celebrarà a les instal·lacions de l’EHT-CETT, un curs d’especialització i coneixement dels vins de Rioja.

Categories
col·labora realització ii concurs nacional premio sumiller rioja 2008