Fotografia de: Col·laboració en les Cuartas Jornadas de Recreación de la Universidad de Montevideo | CETT
Universitat de Barcelona

Col·laboració en les Cuartas Jornadas de Recreación de la Universidad de Montevideo

15.09.2008
 
Col·laboració en les Cuartas Jornadas de Recreación de la Universidad de Montevideo

El professor de l’EUHT CETT-UB, Xavier Puertas, com a expert en oci i recreació en l’àmbit turístic, va ser un dels convidats a prendre part en les Cuartas Jornadas de Recreación, , organitzades per la Universidad Católica, el Instituto Universitario, la Asociación Cristiana de Jóvenes y la Intendencia de Montevideo (Montevideo Deportes).
Aquestes Jornades es celebren des de l’any 2002 i pretenen promoure els principals enfocaments curriculars que es fan en la formació d’oci i recreació i crear un espai d’encontre i intercanvi entre els actors dels diferents àmbits de l’oci i la recreació.
El professor Puertas va liderar dos tallers de 8 hores i va participar en una taula rodona. Els tallers varen ser La animación en el ámbito turístico i Programas i proyectos de animación en ámbito turístico, mentre que el tema de la taula rodona va ser Ocio y recreación, la alternativa del turismo.
En les jornades varen participar professionals i docents de diferents països i Universitats entre ells Veneçuela, Argentina, Brasil, Xile i Barcelona, a més dels experts del mateix país organitzador, Uruguai. Tanmateix, els assistents van acudir des de diferents països llatinoamericans, que reaccionaren amb força interès a les propostes de la Universidatd Católica de Montevideo.
L’esdeveniment va tenir lloc a la seu de la Universidad Católica, Avda. 8 d’Octubre de Montevideo (Uruguai), del 12 al 17 d’agost de 2008.

Categories
col·laboració cuartas jornadas recreación universidad montevideo