Fotografia de: El CETT acull la Semifinal de Catalunya, Aragó i Balears del Concurs Cocinero del Año | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT acull la Semifinal de Catalunya, Aragó i Balears del Concurs Cocinero del Año

04.07.2007
 
El CETT acull la Semifinal de Catalunya, Aragó i Balears del Concurs Cocinero del Año

L' Escola d'Hoteleria i Turisme CETT de Barcelona va acullir la quinta de les semifinals de la segona edició del Concurs Cocinero del Año. 

El xef Sergio Ruiz, del restaurant de l'hotel Neri de Barcelona, es va imposar per davant de Víctor Ibañez (restaurant El Mirador de la Venda, Barcelona) i Oriol Margalef (restaurant La Venda, Barcelona) en la 5a semifinal de Concurs Cuiner de l'Any (CCA), pertanyent a les comunitats de Catalunya, Aragó i Balears. El cèlebre restaurador Martín Berasategui (3 estrelles Michelin i president del jurat) va entregar el màxim guardó en una brillant gala celebrada a les instal·lacions del CETT de Barcelona, on una festa social ha posat el fermall d'or a un esdeveniment que durant dos dies ha aconseguit reunir nombrosos professionals del sector de la restauració.


Como en darreres ocasions, l' esdeveniment va incloure un ampli programa dividit en dues jornades. En la primera de elles, el dia 27, es va celebrar el concurs pròpiament dit i s' organitzà l' exposició dels menús participants. Per el segon dia (28 de juny) es va organitzar un ampli programa de demostracions i classes magistrals obertes a tots els professionals del sector. Van dirigir aquestes sessions Jordi Cruz (xef una estrella Michelin i guanyador de la primera edició de CCA), Ada Parellada (restauradora y autora de varis llibres d’èxit sobre cuina), Fernando López (segon cap de Cuina de Paco Roncero, xef del Casino de Madrid), Javier Monerris (veterinari i consultor en seguretat alimentària) i Jaime Drudis (xef corporatiu de Unilever Foodsolutions), entre d' altres.

Martín Berasategui  a Barcelona
Seguint la filosofia del concurs i amb l' objectiu de que sigui un esdeveniment rigorós i net, l' organització de CCA convoca per a totes les seves semifinals un jurat de luxe format per prestigiosos xefs, la majoria d' ells amb estrelles Michelin.


Categories
cett acull semifinal catalunya aragó balears concurs cocinero año