Fotografia de: Lliurament dels VI Premis de Projectes Emprenedors de la Fundació Gaspar Espuña-CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Lliurament dels VI Premis de Projectes Emprenedors de la Fundació Gaspar Espuña-CETT

07.06.2010
 
Lliurament dels VI Premis de Projectes Emprenedors de la Fundació Gaspar Espuña-CETT

El proper 8 de juny tindrà lloc el lliurament dels Premis del VI Concurs de Projectes Emprenedors coincidint  amb el dels Diplomes als  estudiants de màsters i Cursos d’Extensió universitària de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB.
Els premis de projectes emprenedors que compten amb el suport de l’Obra Social Caixa Sabadell des dels seus inicis i que es convoquen anualment foren creats per la Fundació Gaspar Espuña – CETT per estimular la iniciativa emprenedora i sensibilitzar per a un creixement sostenible del turisme, incentivant els joves a desenvolupar  les seves idees i ajudar-los a que els seus projectes en converteixin en realitat.
El concurs s’adreça a persones físiques, o a empreses que s’hagin constituït en el curs de l’any 2009.
Enguany, s’han presentat 12 projectes. Després de superar les diferents fases de selecció han resultat finalistes els 4 projectes següents:

 

  • "TRAIECTUS", presentat per Eduard Martinell Vidal.


És un Projecte que ofereix excursions de diversos dies en l’entorn natural, orientades a un mercat incipient com són els corredors i amants del running, en definitiva,   consumidors d’oci actiu i esportiu amb 3 rutes o travesses de nivells diferents per la Costa Brava, l’interior i l’alta muntanya.

 

  • "BUGGYING BCN, SCP" presentat per Carlota Freixas Artigas i Victòria Zaldívar Sáez.


Es tracta d’ un servei de lloguer de cadiretes de passeig i altres articles infantils (de 0 a 4 anys) per a famílies en l’àmbit nacional com internacional que venen a passar uns dies a Bcn amb els seus fills que està en funcionament.

 

  • "WWW.HANDYTRAVEL.ORG" presentat per Hermínia Andreu i Aparicio.


Es tracta de la creació d’una pàgina web d’intercanvi de vivendes i d’informació turística entre persones amb discapacitat a partir d’una empresa de consultoria de turisme integral.

 

  • "OUISELLYOU" presentat per  Neus Carruesco i Marí i Laura Domínguez  Remy.


Projecte d’empresa iniciat el 2009 que comercialitza hotels, Palaus de congressos i espais per a esdeveniments ajudant-los a introduir-se dins del mercat de Meeting, Incentives, Congresses & Events (MICE) d’Espanya.


Els premis es faran públics en el transcurs d’un acte el proper 08 de juny a les 18.30h a l’Hotel Alimara de Barcelona ( C/Berruguete, 126).  Per a més informació podeu contactar amb monique.rous@cett.es

Categories
vi premis projectes emprenedors gaspar espuña cett