Fotografia de: Presentació del projecte final de grau vinculat a la càtedra UNESCO-Ciutats Intermèdies | CETT
Universitat de Barcelona

Presentació del projecte final de grau vinculat a la càtedra UNESCO-Ciutats Intermèdies

30.06.2010
 

El dia 28 de juny el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers va acollir  la presentació del Projecte de Grau: PERFILS I PAUTES TURÍSTIQUES DE LES CIMES.
El Projecte de Grau  Perfil i Pautes turístiques de les CIMES, té com objectiu fer una aproximació turística al desenvolupament  de les ciutats que configuren aquesta xarxa de ciutats, alhora que presenta i dona unes pautes que permetin que aquestes urbs optimitzen millor els seus actius turístics i els dels territoris del seu entorn, raó principal i de la filosofia i essència de les CIMES.
CIMES és un anacrònic que respon a Ciutats intermèdies, ciutats que es caracteritzen pel seu rol d’intermediació en el territori que les envolta.
Juntament amb els 10 estudiants (Gemma Albert, Marta Baro, Sergio Duque, Nuria González, Ferran Granell, Lourdes Homs, Laia Miralles, Pol Payet, Maria Dolors Portillo, Marc Vila i Victor Segura) que presentaven el projecte van assistir a la jornada seminari, el Director del Projecte Josep Mª Llop, els coordinadors Isabel Crespo i el Dr. Ramon Arcarons, els professors de CETT-UB, Damià Serrano, Daniel Imbert, Eugeni Osacar, i Oscar Casanovas,  el Sr. Francesc González – professor de la UOC i finalment els arquitectes de l’ Unió Internacional d’Arquitectes Ricard Pié, arquitecte UIA i Director de l’ Escola Arquitectura de Màlaga, Janna Mitsou, arquitecte UIA de Grècia i Belen Nogueira, arquitecte i membre del  Grup de recerca de l’Escola Arquitectura de Màlaga.
L’acte  va comptar amb la presencia de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral Antigas, que va inaugurar la Jornada, tanmateix va guiar als assistents en una visita per la ciutat i tots plegats  varen  compartir taula a la Fonda Europa, un dels més emblemàtics establiments de restauració del país.
La Jornada va concloure al vespre, finalitzades les presentacions de 10 ciutats CIMES,  amb les paraules del Director de l’Escola Universitària. JA Pérez Aranda i del Director del Projecte Josep Mª Llop.

Categories
presentació projecte final grau càtedra unesco