Fotografia de: L’Hotel Alimara en el comitè del Catalunya Convention Bureau | CETT
Universitat de Barcelona

L’Hotel Alimara en el comitè del Catalunya Convention Bureau

18.10.2010
 

L'Hotel Alimara ha sortit elegit com a representant anual del sector allotjament de Barcelona província per integrar el comitè del CATALUNYA CONVENTION BUREAU conjuntament amb l'Hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar que representa la resta de comarques.
L'elecció va tenir lloc el passat dimecres dia 13 d'octubre a la reunió inaugural del CCB que es va celebrar a l'Hotel Alimara.
Formen el comitè del CCB representants dels següents subsectors: CCC, Auditori i palaus,  Espais singulars, Allotjaments, Organitzadors professionals de Congressos, Agències/DMC, Empreses de transport, Oferta complementària, Entitats supracomarcals (Girona Convention Bureau, Barcelona Convention Bureau, Barcelona Province Convention Bureau, Costa Daurada Convention Bureau), Entitats locals, i l'Agència Catalana de Turisme.
L’HOTEL ALIMARA és una de les empreses pròpies d’aplicació pràctica de l'aprenentatge que formen part del Grup CETT i que tenen un funcionament autònom. Al mateix temps aquestes són entorns professionals en els quals els alumnes adquireixen una experiència real i poden aplicar i enriquir els seus coneixements teòrics i pràctics amb el suport dels professionals, donat que aquests participen de forma activa en la formació i realitzen una funció pedagògica molt important com a tutors de la primera pràctica de l’alumnat en el sector.
http://www.alimarahotel.com

Categories
alimara catalunya convention bureau