Fotografia de: Segittur i la red Intur en el Master “e-TOURISM” de CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

Segittur i la red Intur en el Master “e-TOURISM” de CETT-UB

11.03.2011
 
El passat dijous 10 de març, en una sessió del Màster Universitari en Gestió Estratègica d'Empreses Turístiques (Màster "e-Tourism") van coincidir dues de les organitzacions més importants de l'àmbit tecnològic i turístic d'Espanya: SEGITTUR, Societat Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques, i la Xarxa INTUR, Xarxa Universitària de Postgraus en Turisme, de la qual forma part el CETT.
Carlos Romero, director de R+D+i de SEGITTUR, va explicar als alumnes del màster els diferents projectes en què estan treballant i que tenen com a denominador comú Internet, com el portal de turisme (www.spain.info), folletons digitals interactius, el CRM i l'atenció multicanal de Turespaña, entre altres.
El Dr. Gregorio García, vicedegà d'Organització Acadèmica de la Facultat d'Economia de la Universitat de València i secretari de la XARXA INTUR, va explicar l'origen d'aquesta Xarxa, contextualitzat en la història recent de la formació de grau i postgrau a Espanya. També ens va mostrar el projecte SICTUR, el sistema d'informació relatiu a la investigació científica turística a través d'Internet que té per objectiu fer la màxima difusió del coneixement que generen les universitats, amb la pretensió de crear sinergies dins l'àmbit de la investigació científica per a tot el sector i ajudar a millorar la competitivitat científica i tecnològica del turisme.
Categories
segittur turisme e-tourism