Fotografia de: CETT-UB organitza el I Simposi Internacional de Turisme Escolar | CETT
Universitat de Barcelona

CETT-UB organitza el I Simposi Internacional de Turisme Escolar

06.04.2011
 
CETT-UB organitza el I Simposi Internacional de Turisme Escolar

Des del 13 fins el 15 d'abril l'ACE de "Turisme, Cultura i Territori" de CETT-UB ha organitzat, juntament amb els grups de Didàctica de les Ciències Socials de la UB, DIDPATRI i DHIGECS, el I Simposi Internacional de Turisme Escolar, sobre la problemàtica i tendències del turisme escolar a Catalunya.
Les sortides i viatges de turisme escolar són de gran importància per la quantitat de gent que mobilitzen, per la seva assiduïtat, per la importància dels seus continguts en la formació, pel pes econòmic que suposen. Si bé és una modalitat turística que porta anys practicant- se i de la que hi ha una àmplia oferta, hi ha una manca important de teorització i visualització de la tasca feta. Amb aquest simposi es pretén establir les bases per crear un espai de debat i intercanvi per fomentar un turisme escolar de qualitat i donar a conèixer les tendències i problemàtiques actuals que l'envolten.
El congrés va ser dirigit principalment a professors de secundària, mestres de primària, estudiants de turisme i magisteri, empreses i agències de turisme escolar i personal de serveis educatius de museus entre d’altres…
Les sessions van tenir lloc en horari de tarda a les instal·lacions del Campus Mundet (CETT-UB, Av. Can Marcet 36-38, 08035 Barcelona Campus Mundet - UB: Pg. de la Vall d’Hebron 171, 08035, Barcelona (Ed. de Llevant). 


 

Categories
i simposi internacional turisme escolar