Fotografia de: El professor de CETT-UB Eugeni Osacar participa al “ISCHIA FILM FESTIVAL” | CETT
Universitat de Barcelona

El professor de CETT-UB Eugeni Osacar participa al “ISCHIA FILM FESTIVAL”

15.07.2011
 
El professor de CETT-UB Eugeni Osacar participa al “ISCHIA FILM FESTIVAL”
El professor i coordinador de l’Ambit de Coneixement Expert de Turisme, Cultura i Territori, Eugeni Osácar, en qualitat d’expert i referent en l’àmbit del turisme i el cinema, ha participat com a ponent al “9º Convegno Internazionale sul Cineturismo” (9th International Convention of Film-Induced Tourism), celebrat des del  5 fins al 7 de juliol a la illa italiana d’Ischia. La seva conferència “Barcelona Movie City”, va tenir lloc el dimarts 5, jornada inaugural programada per les participacions internacionals.
Aquesta novena edició de la convenció,  organitzada per la “Borsa Internazionale delle Location e del Cineturismo” (BILC)- una de les organitzacions europees capdavanteres en aquest àmbit-,  ha comptat amb la participació d’experts italians i d’una cuidada representació internacional vinguda d’Austràlia, Anglaterra, Alemanya, França, Suècia, Valònia i Catalunya.
El destacat esdeveniment s’ha desenvolupat en el marc del  “Ischia Film Festival”, un dels principals festivals internacionals dedicat a les localitzacions. Les projeccions i la majoria d’actes s’han realitzat al privilegiat emplaçament del “Castello Aragonese”,  que de propietat privada només està obert al públic durant el festival d’Ischia. 
Categories
Grau en Turisme CETT-UB Internacional ACE
Material relacionat