Fotografia de: Turisme i igualtat de gènere, taller 8-M | CETT
Universitat de Barcelona

Taller de turisme i gènere al CETT pel 8-M

08.03.2022
 
Taller de turisme i gènere al CETT pel 8-M

Una trentena d’estudiants del CETT-UB ha participat aquest dimarts, Dia Internacional de les Dones, en un taller sobre turisme i gènere. Distribuïts en tres grups, l’alumnat ha treballat una proposta d’accions per millorar la igualtat en el món professional turístic.


Turisme i igualtat de gènere

Els grups han hagut d’analitzar la igualtat de gènere en tres àmbits: en la formació, en el mercat laboral i en el lleure en el sector turístic, hoteler i gastronòmic. A partir de la diagnosi, han elaborat propostes perquè la societat pugui revertir les situacions de desigualtat de gènere.

Les investigadores i docents Núria Abellan i Marta Salvador i Noor Alchikh, mànager de l’International Program del CETT, han estat les encarregades de dinamitzar cadascuna de les àrees tractades en la sessió. Arran de l’alta participació i implicació en el taller, les propostes per a la igualtat es posaran en comú en eines digitals compartides i es treballarà per donar continuïtat a la dinàmica sorgida entre l’alumnat aquest dimarts.


Implicació del CETT en la igualtat del gènere

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, i la gerent del CETT, Elisabet Ferrer, han assistit també al taller per mostrar el suport institucional a la iniciativa. Abellanet ha agraït la implicació dels participants en la proposta i ha refermat el compromís del CETT en l’assoliment de la igualtat de gènere.

Categories
turisme igualtat gènere 8-M cett