Fotografia de: Experiència gastronòmica a l'Aula Restaurant CETT | CETT
Universitat de Barcelona

L’Aula Restaurant CETT estrena web i menú en el nou curs

22.09.2022
 
L’Aula Restaurant CETT estrena web i menú en el nou curs

L’Aula Restaurant CETT ha començat el curs amb l’estrena de web per difondre la tasca d’aquest restaurant gastronòmic on l’alumnat de cicles formatius de cuina i restauració del CETT ofereix el millor servei en un entorn plenament professional. La web posa èmfasi en la fusió de l’alta cuina amb l’energia, l’esperit i les ganes d’innovar dels futurs professionals del sector gastronòmic que té lloc a l’Aula Restaurant.


Menú Arts de la Table

Aquest curs, l’Aula Restaurant CETT ofereix un nou menú, l’Arts de la Table. En aquesta proposta, els comensals han de triar el plat principal entre steak tartar, escórpora, turbot, jarret i Wellington. Els cuiners s’encarregaran d’acompanyar l’elecció amb dos aperitius, un primer i unes postres sorpresa. Cada plat serà maridat amb una copa de vi seleccionada per l'equip del restaurant. Aquest menú se serveix a taula completa, mínim per a dues persones i amb reserva prèvia de tres dies d'antelació. L’Arts de la Table se suma als menús Experiència i Innovació, a més de les opcions de carta i menú per a grups.

Formació pràctica amb supervisió dels docents

L'Aula Restaurant és un espai de formació práctica perquè l'alumnat de Cicles Formatius de les especialitats de cuina i restauració facin les pràctiques formatives. Així poden adquirir les habilitats tècniques i les actituds per incorporar-se al sector com a professionals de primer nivell.

L'Aula Restaurant té les mateixes característiques que un restaura real. Aquest fet permet a l'alumnat viure la realitat professional donant un servei d'alta qualitat. Tot està sempre supervisat per l'equip de professors que té una àmplia experiència en la restauració i la docència.

Reserves i horaris de l’Aula Restaurant

L’Aula Restaurant és obert de dilluns a divendres, de 13:00 a 15:00 h. Les reserves es poden fer al següent enllaç. També hi ha l’opció de fer un xec regal per gaudir de l’Aula Restaurant.