Fotografia de: Esmorzars sobre Turisme del CETT i Foment | CETT
Universitat de Barcelona

Primer dels Esmorzars de Turisme del CETT i Foment

19.05.2022
 
Primer dels Esmorzars de Turisme del CETT i Foment

Divendres de la setmana que ve tindrà lloc el primer dels Esmorzars de Turisme. Organitzada pel CETT i Foment del Treball, serà la primera de les trobades quadrimestrals per a directius, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia.


Turisme d’experiències i destinacions sostenibles

Aquesta primera jornada, amb el títol Turisme d'experiències i destinacions sostenibles, tindrà lloc el 27 de maig, de les 9.00 a les 10.30 h, a Foment. En aquest cas, l’esmorzar tractarà els reptes i beneficis de la implementació de projectes d’èxit que facilitin la descentralització del turisme a través de la creació d’experiències memorables. El debat serà moderat pel Dr. Eugeni Osácar (CETT-UB).

Impacte sostenible

Amb la participació de directius de projectes de referència ja existents, es debatrà sobre els factors que consoliden propostes econòmicament viables i amb un impacte socialment sostenible, tant sobre el seu territori com sobre la resta del teixit empresarial i professional, reunirà projectes com:

  • Roca Village (Value Retail)
  • Ruta del vino de La Rioja Oriental
  • Port Aventura
  • Puy de Fou
  • Primavera Sound

El CETT i Foment, per un turisme competitiu

A finals de l'any passat, el CETT i Foment van signar un acord de col·laboració per promoure iniciatives per avançar cap a un model turístic responsable, sostenible, innovador i connectat que aporti valor a la societat i salvaguardi la competitivitat i lideratge dels interessos empresarials dels diferents sectors que conformen la cadena de valor.