Fotografia de: Com aplicar amb èxit les noves tecnologies en el patrimoni turístico- cultural | CETT
Universitat de Barcelona

Com aplicar amb èxit les noves tecnologies en el patrimoni turístico- cultural

20.09.2013
 
Com aplicar amb èxit les noves tecnologies en el patrimoni turístico- cultural

Actualment el patrimoni és un actiu econòmic que s'ha de conservar i fer accessible al seu ús turístic. Tot i això els conjunts turístic patrimonials encara es presenten mancats de contextualització i això genera que no s'entengui tot el seu valor. Davant d'aquesta problemàtica, l'ús de les noves tecnologies ha estat clau per facilitar una bona experiència turística i arribar a més persones, convertint el territori i el seu patrimoni en un valor en alça. 

Les noves eines digitals actualment són indispensables per a promocionar les destinacions turístiques. Esdevenen presents abans de ser visitades i permeten mantenir viu el seu interès un cop el viatger torna a casa.
En la taula rodona "Com aplicar amb èxit les noves tecnologies en el patrimoni turístico- cultural" es tractaran els aspectes indispensables referents al territori, el patrimoni i les noves tecnologies, des del punt de vista acadèmic i mostrant casos d'èxit d'empreses vinculades al sector.

Ponència contextualitzadora a càrrec de:

Dr Jaume Font, doctor en geografia. Director del màster en innovació de la gestió  turística, especialització en Gestió de les Destinacions Urbanes CETT-UB.

Membres de la taula rodona:

Dra Carolina Martín i Piñol, doctora en Educació, Didàctica de les Ciències Socials i Patrimoni. Directora del màster online en Gestió d'Equipaments Patrimonials d'ús turístic CETT-UB.

Dr. Joan Santacana, doctor en Pedagogia, Museografia, didàctica de les ciències socials i arqueologia. Grup d'investigació DIDPATRI- Co-director de Taller de Projectes.

Sra. Leire Gonzalez, destination Marketing Sales Manager Spain & Portugal en Tripadvisor.
Tripadvisor és la major web de viatges del món que permet als viatgers  planificar i  realitzar el viatge.
Sr. Àngel Díaz, president d'Adventure Leisure Services S.L.
Empresa especialitzada en els sectors del turisme, oci i entreteniment que ofereix serveis de consultoria i de disseny i desenvolupament de projectes. Actualment gestiona la Colònia Güell-Cripta Gaudí, i participa en projectes com el Gaudí Experience, entre altres.
Moderador: Sr. Daniel Imbert, professor de l'assignatura d'eines digitals i cartografia turística EUHT CETT-UB.
Dia: 09 d'octubre
Hora: 19.00h
Lloc: Hotel Alimara
Gratuït (places limitades, per ordre d'inscripció al formulari facilitat)

 Formulari d'inscripció


Categories
cettalumni patrimoni turisme