Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

23.11.2022

200 estudiants del CETT-UB s’interessen per la mobilitat internacional al Go Abroad!

Dues estudiants, durant el Go Abroad! 200 estudiants del CETT-UB han assistit a la jornada de mobilitat acadèmica i professional internacional Go Abroad! La trobada ha servit per explicar a l’alumnat i alumni totes les possibilitats per estudiar i treballar a l’estranger que el CETT ofereix. Estudiar en universitats internacionals Formar-se a l’estranger és una oportunitat per adquirir...

Llegir tot
08.11.2022

Ja hi ha guanyadors dels premis a millors treballs finals de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat del CETT

La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. Després de les defenses davant de jurats interns formats per professors i investigadors del CETT i jurats externs amb professionals del sector en el cas dels Premis de Batxillerat, ja...

Llegir tot
04.11.2022

“El tracte humà és i serà sempre necessari i la tecnologia hi donarà suport, però no el substituirà”

Pablo Soto (La Corunya, 1984) és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UDC, Executive MBA per IESIDE i Màster en Comerç Internacional per Georgetown University. També he cursat màsters reglats, però cada vegada consumeix més microlearning no reglat. Amb més de 10 anys d'experiència treballant en companyies de telecomunicacions, actualment treballa com a Innovation Manager a V...

Llegir tot
27.10.2022

Participació del CETT en el Gastronomic Forum Barcelona i el Science&Cooking World Congress

El CETT participarà en el Gastronomic Forum Barcelona i en el Science&Cooking World Congress , dues cites culinàries i de gastronomia de referència que tindran lloc a la capital entre el 7 i el 9 de novembre. Alumnat i professorat del CETT prendran part de demostracions, jurats, conferències i concursos, entre d’altres. CETT i Gastronomic Forum Barcelona El Gastronomic Forum Barcelona...

Llegir tot
26.10.2022

El Màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB, premi a la Iniciativa Sostenible de l’àmbit formatiu de la Nit del Gourmet Català

La directora general del CETT, després de rebre el premi al Màster en Gastronomia Sostenible El Màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB ha rebut aquest dimarts el premi a la Iniciativa Sostenible de l’àmbit formatiu del 7a Nit del Gourmet Català . D’aquesta manera es posa en valor que sigui l’únic màster de l’Estat que té l’objectiu de donar resposta a les necessitats de professionals i...

Llegir tot
24.10.2022

Dos alumnis del CETT opten al premi Cuiner 2022 del Gastronomic Forum Barcelona i ‘La Vanguardia’

Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta) Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta), alumnis del CETT, són candidats al premi Cuiner 2022 que organitzen el Gastronomic Forum Barcelona i el diari La Vanguardia per reconèixer el millor professional emergent de l’any. Les votacions són obertes al públic i s'allargaran fins al 4 de novembre a les 12.00 hores a la web del rotatiu barceloní....

Llegir tot
21.10.2022

El CETT i la Universitat de Barcelona celebren 25 anys d’adscripció en la inauguració del curs acadèmic

El CETT i la Universitat de Barcelona (UB) han celebrat els 25 anys d’adscripció del centre de formació referent en turisme, hoteleria i gastronomia a la universitat en la inauguració del curs acadèmic celebrada aquest divendres a l’Hotel Alimara BCN. Unes 200 persones han assistit a l’acte, que ha inclòs la lliçó inaugural del Dr. Joan Tugores, exrector de la UB i director de la Càtedra UB de ...

Llegir tot
17.10.2022

"Fa 50 anys gran part de la població menjava pollastre només els diumenges"

Isabel Lugo va néixer a Barcelona i és llicenciada en Història de l’Art. Treballa al CETT des de 2004. Al CETT, és professora d’Història de la Gastronomia a Cicles Formatius , Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i al Màster en Innovació de la Gestió Turística . Ha fet divulgació gastronòmica i ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació, com El País i La Vanguardia . El 2010 va ...

Llegir tot
10.09.2022

Sergi de Meià: “La cuina de 1714 era de supervivència: estàvem en guerra i es menjava el que es podia”

El cuiner Sergi de Meià va néixer a Esplugues de Llobregat fa 45 anys. Amb una llarga trajectòria, Sergi de Meià està especialitzat en cuina catalana de proximitat. Acumula diversos premis i és president de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica. Actualment, està duent a terme el projecte de la Fundació Coma de Meià. També ha escrit diversos llibres. Entre ells, va co...

Llegir tot
22.06.2022

Pere Monje (Via Veneto): "El CETT és la referència en la formació del personal de sala"

Pere Monje és director del Via Veneto , restaurant de referència a Barcelona. El seu pare, Josep Monje , nascut el 1943 a la Vall Fosca, va anar a la capital a treballar com a cambrer. Al cap de poc temps va entrar a treballar al Via Veneto primer com a cambrer i després com a maître i director. Finalment va esdevenir-ne propietari. Per aquest establiment amb més de 50 anys d’història i una est...

Llegir tot