Notícies
Resultats
El reprofitament alimentari al CETT-UB, al ‘Valor afegit’ de TV3
Mira el reportatge de TV3 El programa Valor afegit , de Televisió de Catalunya, ha parlat de l'impuls que el CETT fa del reaprofitament alimentari en les formacions de cuina i gastronomia. L’espai televisiu dedicat a l’economia ha analitzat el reaprofitament alimentari amb el professor Felipe Celis . Més informació de les formacions de gastronomia i cuina del CETT
Llegir totL'estudi de l'espirulina al CETT-UB, a 'La Vanguardia'
Recepta amb espirulina feta al CETT Una microalga anomenada espirulina està guanyant terreny com a superaliment i podria transformar el món de la nutrició, segons Helena Martín , investigadora al capdavant del projecte del CETT-UB que estudia la producció ecològica d'aquest aliment i les seves aplicacions en gastronomia amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Ru...
Llegir tot“Estudiar Ciències Culinàries i Gastronòmiques és una bona oportunitat per aprendre tot el relacionat amb la cuina”
David Ciurana té 23 anys i és de Torreforta (Tarragona). En acabar el Batxillerat va decidir cursar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT-UB . Actualment, treballa al restaurant Deliranto , de Pep Moreno, a Salou. La setmana passada, va guanyar el Premi Lladonosa en categoria de Cuina. Què suposa per a tu haver guanyat aquest premi? És un repte superat. Durant la carrera...
Llegir totEls matisos del vi a la setmana presencial del Curs d’Iniciació a la Sommelieria
L’alumnat del Curs d’Iniciació a la Sommelieria ha participat aquest febrer a la Setmana presencial d’aquest programa del CETT. Aquesta formació, que es cursa majoritàriament a distància, incorpora una setmana especial en la qual tots els participants es troben presencialment per a entrar en contacte amb el món vinícola d’una manera diferent. Paisatges del vi al Curs d’Iniciació a la Somme...
Llegir totUn viatge gastronòmic a través de les pel·lícules i les sèries
Per Eugeni Osàcar, director de Recerca del CETT-UB Sèries i pel·lícules sobre gastronomia Cada cop són més les persones de tot el món que escullen el seu lloc de vacances o d’una escapada, després d’haver-lo vist a una pel·lícula o sèrie. Aquesta projecció dels territoris a escala global a través de les imatges de pel·lícules i sèries , és una de les principals aportacions de les pro...
Llegir totEl CETT, amb el dia de les nenes, les dones i la ciència
L’11 de febrer és el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència . L’any 2015 l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar una resolució proclamant aquest dia com a jornada específica per a promoure la participació plena i en condicions d'igualtat de les dones i les nenes en l'educació, la capacitació, l'ocupació i els processos d'adopció de decisions en la ciència. A la ve...
Llegir totUna recerca gastronòmica del CETT transforma espines i caps de peix en galetes i embotits
Recerca gastronòmica al CETT El Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia del CETT-UB ha aconseguit convertir espines, escates i altres subproductes del processat de peix en nous productes alimentaris. Amb la sostenibilitat com a bandera i amb l’objectiu estratègic d’evitar el malbaratament alimentari, aquest grup liderat per la professora Helena Martín ha transformat espines i escates peix en ...
Llegir totTV3 explora el futur model de l'alta gastronomia al CETT
TV3 s'ha fixat en el CETT-UB per a informar sobre el futur de l' alta gastronomia . Nan Ferreres , directora de l’Escola Tècnica Professional i Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT , ha donat la seva opinió d’experta en un reportatge del Tele Notícies en el qual es posa sobre la taula el model dels restaurants d'alta cuina arreu del món. El futur de l'alta gastronomia A la pe...
Llegir totL’alumnat del CETT prepara àpats solidaris per a l’espai d’acolliment Caliu
El CETT cuina àpats solidaris per a l'espai Caliu L’alumnat de 3r del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT ha preparat plats tradicionals de Nadal en una activitat a mig camí entre la docència i la solidaritat. En el marc de l’assignatura de Cuina Tradicional, s’han elaborat més de 300 racions take-away per l’entitat social Caliu , concretament pel menjador social de la parr...
Llegir tot200 estudiants del CETT-UB s’interessen per la mobilitat internacional al Go Abroad!
Dues estudiants, durant el Go Abroad! 200 estudiants del CETT-UB han assistit a la jornada de mobilitat acadèmica i professional internacional Go Abroad! La trobada ha servit per explicar a l’alumnat i alumni totes les possibilitats per estudiar i treballar a l’estranger que el CETT ofereix. Estudiar en universitats internacionals Formar-se a l’estranger és una oportunitat per adquirir...
Llegir tot