Fotografia de: Empreses d'aplicació | CETT
Universitat de Barcelona
Sobre el CETT > Què és el CETT? >

Empreses d'aplicació

Àgora BCN

Fotografia de: Empreses d'aplicació | CETT

Àgora BCN és una Residència Universitària Internacional que ofereix serveis a la comunitat acadèmica, amb les millors i més completes intal·lacions i activitats, en un ambient acadèmic i internacional que fomenta la interculturalitat en un entorn natural, tranquil i agradable, amb una bona comunicació amb el centre de Barcelona i les diverses universitats de la ciutat, mitjançant el transport públic.

Contribueix, juntament amb l’Hotel Alimara Barcelona, al desenvolupament de coneixement expert que es transfereix a l’alumnat i al sector empresarial.

Àgora BCN és un col·legi major adscrit a la Universitat de Barcelona.

Ubicat al Campus CETT, ofereix condicions especials als estudiants del CETT.

Més info: www.agorabcn.com

Hotel Alimara

Situat al Campus CETT, l'Hotel Alimara Barcelona és un hotel de 4 estrelles posicionat al Top Ten d’Hotels MICE (Meetings Incentives Conferences Events) de Barcelona. Ofereix una gran experiència en serveis de qualitat, disposa d’instal·lacions, jardí i salons amb molta capacitat i versatilitat, i tot tipus de serveis.

Fotografia de: Empreses d'aplicació | CETT

L’Hotel Alimara barcelona és un dels centres propis d’aplicació del Campus CETT, i compta amb un equip de professionals que participa activament en la formació de l’alumnat i en la generació de coneixement expert.

Més info: www.alimarahotel.com

Restaurants

Actualment al CETT disposem de dos restaurants:

Aula Restaurant

Fotografia de: Empreses d'aplicació | CETT

L'Aula Restaurant és l'espai de formació pràctica on els alumnes de Cicles Formatius de l'especialitat de restauració fan les pràctiques formatives que els hi permeten adquirir les actituds i habilitats tècniques necessàries per al sector de la restauració. Aquest Restaurant té les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic i, des d'aquí, viuen la realitat professional donant un servei d'alta qualitat, garantit per la supervisió de l'equip de professors amb àmplia experiència en el món de la restauració i de la docència.

L'oferta gastronòmica de l'Aula Restaurant està concebuda i dissenyada pensant en el client, l'època de l'any, el producte i les necessitats del servei més actual i exigent, però molt especialment en l'adequat procés d'aprenentatge dels nostres alumnes. Oferim aquest servei als migdies de dilluns a divendres.

No és l'únic àmbit d'aplicació pràctica del que disposa l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT- també contem amb les aules de cuina taller, aula de cuina demostració, aula sentits, l'aula bar-cafeteria que, juntament amb l'Aula Cuina i l'Aula Restaurant, conformen un espai d'aplicació pràctica integral, un banc de proves en situació real, on l' alumne, assumeix el paper del professional de la cuina o del servei de restaurant que tindrà en el futur.

Més info: Aula Restaurant

Summum

Fotografia de: Empreses d'aplicació | CETT

El Restaurant Summum presenta una acurada oferta gastronòmica basada en l'experiència i en l'evolució constant. Una cuina que combina en perfecte equilibri la qualitat dels ingredients amb el saber fer dels nostres professionals.

Menú del dia disponible de dilluns a diumenge.

Una selecció de la cuina mediterrània amb un aire de modernitat, per a un dinar de treball o un reposat sopar íntim.

Per als més petits, disposem d'un Menú Infantil al millor preu i amb la qualitat que es mereixen.

Més info: Restaurant Summum

Acreditació AMED Els serveis de restauració del CETT han rebut l’acreditació AMED per promoure l’alimentació saludable. L'acreditació ha estat atorgada a l’Aula Restaurant, a l’Aula Bar-Cafeteria, a l’Aula Menjador, al Restaurant Summum i al menjador de la Residència Universitària Internacional Àgora BCN del CETT.

Més informació aquí

CETT Consultors

Fotografia de: Empreses d'aplicació | CETT

Serveis d'assessorament en Hoteleria i Turisme altament especialitzats, a mida de les necessitats dels clients, que es caracteritzen pel coneixement i l'experiència empresarial avalada per la gestió de les empreses del grup CETT i per la contribució de l’escola universitària.

Més info: CETT Consultors

BAS, Barcelona Academic Services

Serveis receptius educatius integrals a Barcelona, especialitzats en turisme acadèmic, cultural i esportiu. Solucions completes i a mida en allotjament, formació i tot tipus d’activitats acadèmiques complementàries, amb la garantia de pertànyer al Grup CETT.