Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

30.10.2023

3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic

El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...

Llegir tot
19.09.2023

Comença un nou curs acadèmic ple de novetats al CETT-UB

cett graus universitaris cicles formatius

L'alumnat de graus universitaris i de cicles formatius ja han iniciat el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari i de referència de turisme, hoteleria i gastronomia. Un any més, el retorn a les aules compta amb un equip de professorat especialitzat que ofereix a l'alumnat del centre un model de creació i transmissió de coneixement basat exclusivament en el rigor, la innovació i l'exper...

Llegir tot
04.04.2022

El CETT Talent reuneix 600 alumnes i 60 empreses referents del sector turístic, gastronòmic i hoteler

Més de 600 alumnes i antics alumnes del CETT van participar en el CETT Talent , el career market place de referència del sector turístic, hoteler i gastronòmic. Celebrada a les instal·lacions del centre universitari, la proposta ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial de referència dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. La jornada potencia el networking entre el...

Llegir tot
07.03.2022

“El CETT Talent és una oportunitat única perquè alumnes i alumni interactuïn amb empreses referents del sector”

cett job fair career market place turisme hoteleria gastronomia

Javier de Diego El Career Marketplace CETT Talent se celebrarà el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. Es tracta d’un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes del CETT i una forta representació empresarial del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Javier de Diego , Corporate and Career Services Director del CETT, explica més detalls de la propost...

Llegir tot
08.02.2022

Sílvia Culell: “Si vols ser sommelier, comença amb la formació; gaudiràs mentre aprens”

sommelier enologia viticultura formació cursos

Sílvia Culell Sílvia Culell té quaranta-cinc anys i és de Berga. Des de fa uns anys, combina el periodisme i la sommelieria dedicant-se a escriure articles de vins i begudes i també compartint el vi amb les persones que els agrada sigui a través de tastos sigui en els establiments que dirigeix a la plaça de la Patum: el restaurant La Barana i la pizzeria Vidalba. A més d’haver-hi estudiat ...

Llegir tot