Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

16.10.2021

L’evident necessitat dels professionals de formar-se per garantir una Gastronomia Sostenible

sostenible gastronomia

El 16 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Alimentació . És una bona ocasió per revisar el paper del sector gastronòmic en el sistema agroalimentari global que alimenta el món. En aquest escenari, hi juga un rol cada vegada més actiu i compromès i demana, amb més insistència, canvis profunds en la cadena de valor alimentària. Situem-nos. Necessitem menjar per viure, una cosa òbvia i...

Llegir tot
15.10.2021

El CETT-UB i Espigoladors presenten #CookOnceEatTwice, una campanya contra el malbaratament alimentari

gastronomia sostenibilitat barcelona

El CETT ha acollit aquest divendres la presentació oficial de la campanya d’abast internacional #CookOnceEatTwice, impulsada pel mateix centre universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona (CETT-UB), la Fundació Espigoladors i l’organització d’origen danès 5 Media , mitjà de comunicació especialitzat a abordar temes de sostenibilitat i donar veu a proj...

Llegir tot
15.10.2021

Tret de sortida al curs de màsters del CETT-UB

master masters en turisme

El CETT-UB va acollir dimecres l’inici de curs dels màsters de Turisme i Hoteleria. L’alumnat del Màster en Direcció Hotelera i Restauració , Official Master in Hospitality Management , Màster en Innovació en la Gestió Turística , Official Master in Business Tourism Management (Events specialty) , Màster Universitari en Direcció d’Empreses Turístiques i Màster en Llançament i Desenvolupament ...

Llegir tot
06.10.2021

El CETT presenta un arròs melós de coliflor en la proposta de tardor del Menú de les Estacions

gastronomia sostenibilitat barcelona

El CETT ha presentat aquest dimecres la recepta d’un arròs melós de coliflor , una de les propostes que recull la iniciativa del Menú de les Estacions per a la tardor . Aquest menú és un dels projectes impulsats en el marc de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible que ostenta Barcelona perquè la restauració sigui una de les aliades per promoure una alimentació sana i sostenible que pe...

Llegir tot
05.10.2021

Participació del CETT en la Setmana de l’Alimentació Sostenible i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona

sostenibilitat gastronomia master

El CETT s’implica en la Setmana de l’Alimentació Sostenibl e i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona amb diversos actes els propers dies. Presentacions, taules rodones, àpats, demostracions, tallers i suport tècnic són algunes de les contribucions del CETT en aquests esdeveniments per difondre els valors de l’alimentació sostenible. (Fotografia: @doscucharas) Dimecres, 6 d’octubre - Presen...

Llegir tot
12.09.2021

Els nous màsters del CETT-UB, notícia al diari 'Ara'

masters masters en turisme masters oficials en Hoteleria i Turisme gastronomia

Els nous màsters del CETT-UB per a aquest curs acadèmic han protagonitzat aquest diumenge un article del diari Ara sobre els perfils professionals que requereix el sector turístic, hoteler i gastronòmic . A l’article, s’hi recullen declaracions del director de l’escola universitària del CETT-UB, José Antonio Pérez-Aranda, que destaca que el sector “necessita una visió transformadora que doni...

Llegir tot
04.08.2021

Aprèn a fer galetes linzer, una de les receptes del Diploma en Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB

diploma recepta

Et proposem que facis unes galetes elaborades amb massa linzer . Aquesta massa originàriament s’utilitzava a Àustria i Hongria per fer un pastisset enreixat farcit de melmelada de grosella, pruna vermella, gerds o albercoc. Actualment, la trobem a molts llocs d’Europa tant en format pastisset com galeta. És una de les moltes receptes que pots aprendre a fer al Diploma en Pastisseria Gastronòmic...

Llegir tot
09.07.2021

El Menú d’Estiu de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació arriba als restaurants amb la col·laboració del CETT

barcelona sostenibilitat gastronomia

Aquest dijous s’ha presentat el Menú d’Estiu del projecte del Menú de les Estacions , una de les accions de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible , per promocionar el sector de la restauració de la ciutat i l’alimentació sana entre la ciutadania. La presentació ha tingut lloc a la Fira BioCultura amb Xavier Pellicer, un dels xefs més reconeguts en gastronomia saludable, i l’alca...

Llegir tot
18.06.2021

Coca-Cola i el CETT s’alien amb altres actors privats per impulsar el talent jove amb dificultats per accedir al mercat laboral amb la Gastroescuela de GIRA Jóvenes

En aquesta primera edició a Barcelona han participat 12 joves que han rebut formació en hostaleria impartida pel CETT El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha participat en l’acte institucional de presentació El CETT, centre universitari de referència de Turisme, Hostaleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, Guitart Hotels , la Fundació...

Llegir tot
19.05.2021

250 Persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes del CETT

CETT jornada portes obertes

El CETT va celebrar dissabte passat la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els cicles i els graus de turisme, hoteleria i gastronomia del centre. Unes 250 persones, entre potencials estudiants i acompanyants, van conèixer els cicles i els graus del CETT gràcies a presentacions i tallers amb professorat i alumnat per mostrar l’experiència d’estudiar en aquest centre. A més dels con...

Llegir tot