Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

29.06.2022

"El màster del CETT em va obrir un ventall de perspectives sobre la gestió turística del patrimoni natural i cultural"

Gail Fernández és de Costa Rica. Per raons familiars, va créixer a prop del periodisme turístic, però, en ingressar a la universitat, va estudiar comunicació i els seus primers passos professionals van ser en terreny de la comunicació política. Després va treballar com a reportera per a una revista especialitzada en turisme i com a periodista de viatges. Immersa en el turisme, va iniciar les se...

Llegir tot
27.06.2022

Santiago Quiroga (IFEMA Madrid): “Compartim amb els nostres clients el compromís amb la sostenibilitat”

Santiago Quiroga va néixer a La Corunya fa 57 anys, dels quals gairebé trenta els ha passat treballant a IFEMA Madrid . Va començar com a gerent comercial i, després de ser director de fires, va organitzar l'àrea internacional. Ara n'és director de Qualitat i RSC. Recentment, IFEMA Madrid ha guanyat un dels premis Alimara en la categoria de sostenibilitat per Guies de participació sostenible a ...

Llegir tot
21.06.2022

Col·laboració entre el CETT-UB i RMIT Vietnam per buscar solucions al turisme de masses al Delta de l’Ebre

Estudiants del CETT-UB i RMIT Vietnam han treballat en grups mixtos amb les autoritats locals i autonòmiques per abordar el turisme de masses al Delta de l’Ebre , l´hàbitat aquàtic més gran de l'Estat espanyol. Les administracions públiques encarregades de la gestió dels parcs naturals estan pensant maneres de gestionar la hiperfreqüentació d'aquests espais. (Fotografia: Mikipons /CC) Proj...

Llegir tot
17.06.2022

Toni Castellar (Ballena Alegre): “També es pot contribuir a la preservació del planeta mentre es fan vacances”

Toni Castellar és el director del càmping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. Va néixer a Barcelona i el 1978 va començar a treballar al càmping mentre estudiava Econòmiques. Poc després li van proposar ser-ne el director administratiu i a partir de 1997 va agafar la direcció del càmping juntament amb Lai Gainza. Ha fet cursos d’informàtica, programació i xarxes socials. Recentment, La Bal...

Llegir tot
01.06.2022

El 86% dels usuaris del turisme rural es consideren viatgers ecoturistes, segons l'Observatori de Turisme Rural

El 86% dels usuaris del turisme rural es consideren viatgers ecoturistes. Aquesta és una de les dades de l' Informe de Sostenibilitat de l'Observatori de Turisme Rural , el projecte de recerca de turisme rural més gran de l'Estat espanyol impulsat per EscapadaRural, CETT-UB i Netquest per generar coneixements experts i aportar dades de valor sobre el sector del turisme rural. Activitat tur...

Llegir tot
27.05.2022

El turisme d'experiències i les destinacions sostenibles protagonitzen el primer Esmorzar del CETT i Foment

El turisme d’experiències i les destinacions sostenibles han centrat el primer dels Esmorzars de Turisme , unes trobades quadrimestrals organitzades pel CETT i Foment per a directius, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquesta ocasió, la Roca ...

Llegir tot
10.05.2022

La CEO del CETT, entre els professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , forma part de la llista dels 150 professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol elaborada per Sergestur , consultora en serveis de gestió turística. L’objectiu del llistat és “consolidar els professionals més rellevants i anar avançant en el descobriment dels altres” Trajectòria professional i empresarial Els impulso...

Llegir tot
05.05.2022

Matilde Jiménez, Hospitality Consultant a EY: "En el Grau de Turisme, quasi tot és possible"

#alumnidelmes

Matilde Jiménez té 29 anys i va néixer a Barcelona. Va estudiar el Grau de Turisme amb la menció de Direcció Hotelera al CETT i es va graduar el 2014. Li agrada molt llegir, aprendre idiomes nous i cuinar. Actualment, treballa com a Hospitality Consultant a EY . Estudiar Turisme Quan i per què vas decidir estudiar al CETT? Què destacaries del Grau de turisme? Recordo el moment en què v...

Llegir tot
02.05.2022

El CETT i la Diputació de Barcelona uneixen forces per promoure la professionalització del sector turístic

El CETT, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la UB, i la Diputació de Barcelona impulsaran “projectes que promoguin l’emprenedoria i professionalització del sector turístic, el coneixement turístic, així com la promoció del turisme gastronòmic i els productes locals de la província de Barcelona”. L’acord és fruit del conveni de col·laboració que han s...

Llegir tot
02.05.2022

Maria Abellanet (CEO del CETT): “Cal un turisme més humà i sostenible, però això demana temps”

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , assegura que “hem de pensar en una transformació progressiva per aconseguir un turisme més humà, més sostenible, més implicat en el territori, però això demana de temps”. Abellanet ha fet aquesta afirmació en el debat sobre el model turístic organitzat per l’associació Barcelona Futur en el qual han també han participat Marian Muro , directora g...

Llegir tot