Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

07.02.2024

Estudia una maestría en Barcelona: formación en Turismo, Hotelería y Gastronomía 100% becada para estudiantes de la República Dominicana

El CETT-UB, centro universitario de referencia de Turismo, Hotelería y Gastronomía adscrito a la Universidad de Barcelona , ofrece la posibilidad de estudiar maestrías de Turismo, Hotelería y Gastronomía a personas de la República Dominicana con una beca que incluye los estudios, la estancia y la manutención. Las becas son del Ministerio de Educación Superior, Ciencia y Tecnología del Gobierno ...

Llegir tot
30.10.2023

3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic

El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...

Llegir tot
19.09.2023

Comença un nou curs acadèmic ple de novetats al CETT-UB

cett graus universitaris cicles formatius

L'alumnat de graus universitaris i de cicles formatius ja han iniciat el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari i de referència de turisme, hoteleria i gastronomia. Un any més, el retorn a les aules compta amb un equip de professorat especialitzat que ofereix a l'alumnat del centre un model de creació i transmissió de coneixement basat exclusivament en el rigor, la innovació i l'exper...

Llegir tot
19.07.2023

“Em faltava coneixement en sostenibilitat, un tema crucial per gestionar adequadament la gastronomia”

Laura Ovalle té 25 anys i és de la República Dominicana. Es va graduar en Administració Hotelera amb especialització en Aliments i Begudes. Ha treballat en hotels i restaurants, a més de tenir la seva pròpia empresa de càtering. Va decidir estudiar el màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB per complementar els seus coneixements i seguir la seva passió per la gastronomia de manera sostenib...

Llegir tot
12.07.2023

“Conèixer la quantitat de projectes i avenços que es produeixen en gastronomia sostenible ha estat molt enriquidor”

Lluís Domínguez té 40 anys i és de Barcelona. Després d'abandonar la carrera d'Enginyeria Tècnica Naval a la UPC, s'ha dedicat professionalment a la cuina i especialment a la pastisseria. Va viure a Colòmbia durant 10 anys, on va tenir negocis de restauració i pastisseria. Va retornar a Barcelona l'any 2022 i es va plantejar reprendre els estudis per aportar valor a la seva carrera. Per això va...

Llegir tot
27.06.2023

Màster en especialitat de Direcció Hotelera en format blended

El CETT-UB ofereix la modalita semipresencial (Blended) de l'especialitat en Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració . D’aquesta manera, pots conciliar la teva activitat laboral o personal amb una formació acadèmica d'alt nivell. Aquesta formació està pensada per a aquelles persones interessades en cursar el programa, però que, per les seves circumstàncies pro...

Llegir tot
16.06.2023

Gastronomia Sostenible: preguntes clau, tendències actuals i Màster al CETT-UB

CETT Recerca Universitat de Barcelona

Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible Saps què és la gastronomia sostenible i com influeix en la conservació del medi ambient? Quines són les pràctiques sostenibles clau per als restaurants i els beneficis d'optar per ingredients locals i orgànics? En el Dia de la Gastronomia Sostenible, t'expliquem les tendències més actuals i com pots formar-te en el camp de la gastronomia sostenible am...

Llegir tot
02.06.2023

"El màster del CETT ha aportat molt a la meva carrera professional: entenc millor el sector turístic i la importància de la sostenibilitat"

Roberto Molero Tizón treballa actualment al Departament de Producte de GrandVoyage. Com a Travel Experience Manager, les seves responsabilitats inclouen donar suport en la creació de viatges que es publiquen a la pàgina web, així com crear, modificar i actualitzar les tarifes utilitzades per a la cotització dels viatges. A més, col·labora en la creació dels viatges dins de l'aplicació utilitzad...

Llegir tot
14.07.2022

“El Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics és el que millor et prepara per als reptes del sector”

Mariona Abadias té 23 anys i va néixer a Mollet del Vallès. Es va graduar en Turisme al CETT l’any passat i va decidir estudiar el Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics . Just abans de graduar-se, va començar a treballar al departament de Career Services per gestionar CETT Alumni i el Job Center. Les seves aficions són la música, tocar la guitarra, la gastronomia...

Llegir tot
04.04.2022

El CETT Talent reuneix 600 alumnes i 60 empreses referents del sector turístic, gastronòmic i hoteler

Més de 600 alumnes i antics alumnes del CETT van participar en el CETT Talent , el career market place de referència del sector turístic, hoteler i gastronòmic. Celebrada a les instal·lacions del centre universitari, la proposta ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial de referència dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. La jornada potencia el networking entre el...

Llegir tot