Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

30.10.2023

3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic

El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...

Llegir tot
04.11.2022

“El tracte humà és i serà sempre necessari i la tecnologia hi donarà suport, però no el substituirà”

Pablo Soto (La Corunya, 1984) és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UDC, Executive MBA per IESIDE i Màster en Comerç Internacional per Georgetown University. També he cursat màsters reglats, però cada vegada consumeix més microlearning no reglat. Amb més de 10 anys d'experiència treballant en companyies de telecomunicacions, actualment treballa com a Innovation Manager a V...

Llegir tot
04.11.2022

Montjuïc, oportunitat per descentralitzar el turisme de Barcelona i aconseguir visitants de qualitat

Les sinergies entre esport, cultura i congressos a la muntanya de Montjuïc són una gran oportunitat per descentralitzar l’activitat turística del centre de Barcelona. Aquest és un dels missatges principals de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment que ha tingut lloc aquest divendres a la seu de l’organització empresarial. Montjuïc i Barcelona El diàleg sobre la muntanya ha subratllat el ...

Llegir tot
13.10.2022

El turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre

La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...

Llegir tot
27.06.2022

Santiago Quiroga (IFEMA Madrid): “Compartim amb els nostres clients el compromís amb la sostenibilitat”

Santiago Quiroga va néixer a La Corunya fa 57 anys, dels quals gairebé trenta els ha passat treballant a IFEMA Madrid . Va començar com a gerent comercial i, després de ser director de fires, va organitzar l'àrea internacional. Ara n'és director de Qualitat i RSC. Recentment, IFEMA Madrid ha guanyat un dels premis Alimara en la categoria de sostenibilitat per Guies de participació sostenible a ...

Llegir tot
27.05.2022

El turisme d'experiències i les destinacions sostenibles protagonitzen el primer Esmorzar del CETT i Foment

El turisme d’experiències i les destinacions sostenibles han centrat el primer dels Esmorzars de Turisme , unes trobades quadrimestrals organitzades pel CETT i Foment per a directius, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquesta ocasió, la Roca ...

Llegir tot
10.05.2022

La CEO del CETT, entre els professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , forma part de la llista dels 150 professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol elaborada per Sergestur , consultora en serveis de gestió turística. L’objectiu del llistat és “consolidar els professionals més rellevants i anar avançant en el descobriment dels altres” Trajectòria professional i empresarial Els impulso...

Llegir tot
02.05.2022

El CETT i la Diputació de Barcelona uneixen forces per promoure la professionalització del sector turístic

El CETT, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la UB, i la Diputació de Barcelona impulsaran “projectes que promoguin l’emprenedoria i professionalització del sector turístic, el coneixement turístic, així com la promoció del turisme gastronòmic i els productes locals de la província de Barcelona”. L’acord és fruit del conveni de col·laboració que han s...

Llegir tot
02.05.2022

Maria Abellanet (CEO del CETT): “Cal un turisme més humà i sostenible, però això demana temps”

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , assegura que “hem de pensar en una transformació progressiva per aconseguir un turisme més humà, més sostenible, més implicat en el territori, però això demana de temps”. Abellanet ha fet aquesta afirmació en el debat sobre el model turístic organitzat per l’associació Barcelona Futur en el qual han també han participat Marian Muro , directora g...

Llegir tot
28.04.2022

El turisme rural a Catalunya supera els nivells d’ocupació prepandèmia

El turisme rural de Catalunya va registrar una ocupació mitjana del 24% en aquests primers tres mesos de l’any amb puntes d’ocupació superiors al 75%. És una de les xifres que s’han destacat en la presentació de les dades de Catalunya de l’ Observatori de Turisme Rural 2021 que ha tingut lloc aquest dijous a l’Aula Plaça del CETT amb presència de diversos actors del sector. Sobre les xifres ...

Llegir tot