Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

06.11.2023

El CETT participa al projecte Value Europe que fomenta la sostenibilitat i la internacionalització

L'alumnat de cicles formatius de Turisme del CETT-UB ha participat en el projecte Erasmus K2 "Value Europe", que s'ha desenvolupat durant dos cursos escolars. "Value Europe: Creating an International Responsible Event for Local Community" , que s'ha dut a terme entre gener de 2022 i octubre de 2023, tenia com a objectiu l' elaboració d'un esdeveniment sostenible . Aquest ...

Llegir tot
30.10.2023

3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic

El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...

Llegir tot
06.10.2023

La Gran Nit Solidària del Liceu: Un esdeveniment altruista que uneix la gastronomia i la solidaritat al Liceu

El CETT, amb el seu compromís solidari, ha format part aquest any de la Gran Nit Solidària del Liceu , que es va celebrar el passat diumenge 17 de setembre Aquesta va ser la sisena edició de l’esdeveniment, que va reunir 420 persones i va aconseguir recaptar 70.000€ per a cadascuna de les fundacions benèfiques: la Fundació Gavina i The World Central Kitchen Cookbook. Aquest acte solidari va ...

Llegir tot
19.09.2023

Comença un nou curs acadèmic ple de novetats al CETT-UB

cett graus universitaris cicles formatius

L'alumnat de graus universitaris i de cicles formatius ja han iniciat el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari i de referència de turisme, hoteleria i gastronomia. Un any més, el retorn a les aules compta amb un equip de professorat especialitzat que ofereix a l'alumnat del centre un model de creació i transmissió de coneixement basat exclusivament en el rigor, la innovació i l'exper...

Llegir tot
05.07.2023

Premi FP Emprèn per al projecte VolarVi d'alumnat de cicles de Turisme del CETT

Jingyu Li i Sílvia Puigdemasa, coordinadora del projecte El CETT ha guanyat el Premi FP Emprèn al millor projecte en la categoria Oci i Benestar. FP Emprèn és un reconeixement públic als millors projectes empresarials elaborats pels estudiants d'FP pels centres de Barcelona i àrea metropolitana. L'organitza Fundació BCNFormació Professional amb premis per 8 categories diferents. El projecte ...

Llegir tot
25.04.2023

La Generalitat atorga el Premi FPCAT a la formació professional del CETT

CETT Recerca Universitat de Barcelona

Formació professional al CETT El CETT ha estat distingit amb el guardó FPCAT 2022 a l’excel·lència en l’ensenyament de la Formació Professional a Catalunya. Aquests premis reconeixen, valoren i fomenten les bones pràctiques a les trajectòries individuals; als centres formatius que imparteixen formació professional inicial o ocupacional; a les empreses i altres entitats; a les persones usuàri...

Llegir tot
28.02.2023

Paula Cardero, Roger Vilacha i Enric Lopez guanyen el Concurs de Cuina, Pastisseria i Servei de Restauració del CETT

Els dies 20 i 21 de febrer l’Aula Restaurant del CETT va acollir la XXVII edició del Concursos de Cuina i pastisseria i el de Serveis de Restauració. Els guanyadors han estat els següents: - Cuina: Roger Vilacha , alumne de 2n del Grau Superior en Direcció de Cuina. Vilacha va cuinar una Viera fumada amb aguachile de tomàquet i Cervesa Malquerida. - Pastisseria: Enric López , alumne de 3r...

Llegir tot
04.04.2022

El CETT Talent reuneix 600 alumnes i 60 empreses referents del sector turístic, gastronòmic i hoteler

Més de 600 alumnes i antics alumnes del CETT van participar en el CETT Talent , el career market place de referència del sector turístic, hoteler i gastronòmic. Celebrada a les instal·lacions del centre universitari, la proposta ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial de referència dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. La jornada potencia el networking entre el...

Llegir tot
21.03.2022

El CETT explica els seus cicles, graus i màsters al Saló de l’Ensenyament i Futura

El CETT va donar conèixer els seus cicles professionals, graus universitaris, màsters i formació continuada al Saló de l’Ensenyament i Futura celebrats la setmana passada a Barcelona. El centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia ha tingut tres estands en els quals ha ofert tota la informació dels seus estudis a persones interessades a cursar-los. Estands del CET...

Llegir tot
15.03.2022

Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria

El CETT ofereix el curs vinent un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria . En tres anys, l’estudiant obté la titulació oficial de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i un diploma de Pastisseria del CETT. Si vols estudiar cuina i pastisseria , aquesta és la millor opció. Com són les classes de Cuina, Gastronomia i Pastisseria Les classes es fan en grups r...

Llegir tot