Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Catering Management (English version)

Catering Management (English version)

Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2022
 

Especialitza't en Direcció de Restauració

Amb l’especialitat de Direcció de Restauració 100% en anglès del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB descobriràs les eines per dirigir amb èxit el demà de les empreses de restauració.

Al CETT-UB entenem els desafiaments que afronta el sector actualment. Des de la globalització, una nova legislació mediambiental i els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), passant pels canvis tecnològics del sector, fins a les noves formes de gestió directiva. Totes aquestes noves tendències estan transformant profundament a les empreses i organitzacions turístiques.

Com a resultat, estan apareixent noves oportunitats de negoci. Al mateix temps, empreses ja arrelades, han d'incorporar perfils executive per a enfortir els seus processos d'adaptació a aquestes noves tendències.

Vols liderar la transformació dels models de negoci de restauració del futur?

Gràcies al nostre màster en direcció de restauració podràs:

  • Establir els objectius estratègics de les empreses i organitzacions.
  • Facilitar la comercialització de productes i serveis d’acord amb els canvis tecnològics.
  • Atraure els nous tipus de client tant de mercats tradicionals com potencials.
  • Transformar i adaptar el sector de la restauració davant la pandèmia i la crisi econòmica derivada de la COVID-19.
  • Desenvolupar els negocis en un entorn de competència internacional.
  • Conèixer les últimes tendències en la direcció i gestió de restaurants.
  • Comprendre l’impacte del sector de la restauració sobre el seu entorn.
  • Descobreix més raons per estudiar aquest màster.

Finalment, es tracta d’una formació universitària oficial que reuneix el millor d’un curs de direcció de restauració i un màster en serveis de direcció de restauració, amb l’afegit que a més podràs accedir a un doctorat.

Un nou Turisme,

Metodologogia i Avaluació

El Màster i el CETT-UB té un sistema d'aprenentatge propi en el qual tu seràs el centre del procés d'aprenentatge. Aprendràs gràcies a la teva participació activa a l'aula a través del learning by doing i la interacció entre alumnes, o metodologias pròpies com el ABR i el ABP.

Un màster i dues especialitats

Catering Management és una especialitat del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració. Les dues especialitats d'aquest màster es poden cursar en castellà/català o íntegrament en anglès.

Descobreix aquí totes les opcions:

Per qué estudiar l'especialitat en Direcció de Restauració?

Aquesta especialitat es focalitza en els aspectes més rellevants de la direcció estratègica a les empreses de restauració, des de la part més operativa, amb assignatures com Direcció d’Operacions en Restauració, fins a la part estratègica, amb assignatures com Innovació en Productes de Food Service, Disseny i Arquitectura de Restaurants o Gestió d’Experiències.

El conjunt d’assignatures permet comprendre i entendre, entre d’altres, la sostenibilitat i la responsabilitat social empresarial, l’anàlisi d’inversions i el customer centric, com a elements estratègics que contribueixen a la diferenciació en un mercat turístic competitiu i dinàmic.

EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA EN ANGLÈS

  • El programa de Màster té l'anglès com a llengua vehicular de la formació.
  • Volem arribar a un públic internacional i nacional.
  • Innovaràs amb nous models de negoci com les dark kitchens o esdeveniments pop-up.
  • Podràs crear propostes singulars basades en les noves tendències gastronòmiques, com l’slow food o l’e-delivery, entre d’altres, orientades especialment a la sostenibilitat.
  • Et centraràs en la creació d’experiències memorables, i incentivaràs el customer loyalty com a mecanisme de prescripció en grans, mitjanes i petites empreses.
  • La majoria dels nostres estudiants troben feina quan acaben els estudis del Màster o milloren dins de la seva organització o empresa.
  • Tindràs un acompanyament i seguiment personalitzats des de la direcció i la coordinació acadèmica del Màster en el teu viatge cap a la transformació personal i professional.

UN PROGRAMA ÚNIC

  • És l’únic Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració atorgat per la Universitat de Barcelona i el CETT-UB amb l’especialitat de Direcció de Restauració.
  • Possibilitat de realitzar el doctorat.
  • Un programa a la teva mida: escull entre dos idiomes (anglès i castellà), dues modalitats d’assistència (presencial o semipresencial) i dues especialitats (direcció de restaurants i direcció hotelera). A més, si vols, podràs cursar les dues especialitats al mateix temps. Pregunta’ns sense compromís!
  • Som l’únic centre que compta amb un hotel i un restaurant propis, el Summum Restaurant & Bar, així com laboratoris de gastronomia. Aprendràs en primera persona aspectes com les activitats pròpies de l’aprovisionament o higiene i prevenció de riscos.
  • Learning by doing perquè apliquis els teus coneixements en casos reals, en projectes amb empreses o reptes del quadre docent.

UNEIX-TE A UNA NOVA GENERACIÓ DE LÍDERS TURÍSTICS

  • Formaràs part d’una nova generació de líders en food service capaços de prendre decisions clau en contextos dinàmics i incerts. Líders que integrin eines com el design thinking o el customer journey, per dirigir equips d’alt rendiment i respondre als reptes actuals del sector.
  • El Màster compta amb diversos programes de team building i soft skills, per detectar les teves debilitats, potenciar les teves fortaleses i generar un canvi que et permeti treure el màxim rendiment a les tasques de direcció.
  • Crearàs la teva pròpia xarxa professional amb experts del sector de la restauració i amb els teus companys per millorar la teva carrera professional nacionalment i internacionalment. Més encara, la xarxa única de CETT Alumni et permetrà connectar amb més de 19.000 professionals del sector.
  • Et comprometràs amb la sostenibilitat. Integrem com a part dels nostres valors el compromís ètic i el respecte al medi ambient com a motors de canvi i transformació sectorial. Així, durant la teva formació treballaràs l’Agenda 2030 i els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible aplicats al sector de la restauració.

APRENDRÀS DELS PROFESSIONALS

  • L’especialitat compta amb un claustre docent únic amb una reputada i sòlida carrera. A més, també hi participen professionals en actiu que aporten la seva experiència a través de casos d’estudi i l’anàlisi de nous models de negoci.
  • Al nostre programa hi col·laboren, entre d’altres, Eduard Ávila Morera, director d’operacions de Gastrofira Barcelona; Eduardo Campos Flores, responsable de l’àrea d’I+D del Bar Tandem, o Enric Alimañana, director de compres corporatiu d’Abba Group.
  • El Màster inclou un extens programa de visites a empreses i l’assistència a esdeveniments com HOSTELCO.
  • En realitzar les pràctiques coneixeràs de primera mà diferents models de negoci. El CETT-UB compta amb més de 900 convenis de col·laboració per a fer pràctiques curriculars i extracurriculars amb empreses líders: Grup ElBarri, Te Lo Sirvo Verde, Mercabarna, COMPASS Group o Andilana Group, entre d’altres.

Què en pensen els nostres estudiants de màster del CETT?

Danilly Condori
Els professors son professionals amb molta experiència

Danilly Condori

Direcció de Restauració
David Guillamon
He après a ser crític i prendre decisions basades en les dades i l'anàlisi

David Guillamon

Direcció de Restauració

Quins objectius aconseguiràs amb l'especialitat en Direcció de Restauració?

L’objectiu general de l’especialitat de Direcció de Restauració és proporcionar-te un aprenentatge de caràcter especialitzat, amb una visió global i multidisciplinària de les empreses de restauració i dels nous negocis gastronòmics.

Els objectius específics de l’especialitat són:

  • Profunditzar en els coneixements imprescindibles per garantir el teu èxit en la Direcció de Restauració.
  • Aportar els instruments i les tècniques necessàries per a l’anàlisi dels reptes estratègics actuals i futurs del sector de la restauració.
  • Formular estratègies competitives i sostenibles a llarg termini.
  • Potenciar les teves competències directives i contribuir a l’aplicació de models de gestió més eficaços a les empreses del sector.
  • Fomentar la innovació i la iniciativa emprenedora en l’àmbit de la restauració.
  • Desenvolupar les teves competències professionals personals i interpersonals necessàries per assumir posicions de lideratge.

Quines competències aconseguiràs amb aquesta especialitat?

  • Dissenyar i implementar estratègies comercials per a les noves oportunitats de negoci del sector de la restauració.
  • Coordinar i liderar l’activitat comercial a les empreses de restauració.
  • Optimitzar els recursos econòmics, financers i humans.
  • Avaluar inversions i prendre decisions sobre nous projectes, gestionant i controlant els riscos associats.
  • Definir les polítiques necessàries d’acord amb els objectius estratègics del projecte.
  • Desenvolupar les habilitats digitals per a la direcció d’empreses.
  • Identificar, plantejar o solucionar problemes de manera rellevant i creativa.
  • Orientar-se al negoci.
  • Emprendre projectes innovadors.
  • Exercir el lideratge.
  • Treballar en equip i en ambients multiculturals.
  • Desenvolupar la capacitat d’adaptació al canvi.
  • Tenir compromís ètic.

Other_

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Fòrum Gatronòmic

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Centre de recursos

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Recepció

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Aules 

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Aules

Itinerari general

En una primera part, el Màster tracta les assignatures comunes de les dues especialitats, per establir les bases dels sistemes de gestió empresarial específica per al sector hoteler i de restauració. En una segona part, es permet l’especialització en la gestió empresarial a través de les seves dues especialitats concretes:

itinerari del master de Catering Management amb les seves especialitats

Aquesta especialitat se centra a comprendre el món de la restauració des d’una perspectiva orientada a resultats d’empresa.

L’aprenentatge es fa a través d’una immersió profunda en casos reals d’empreses líders en el mercat, fet que proporciona una noció molt precisa del mercat i els reptes actuals.

Assignatures com Innovació en Productes i Serveis o Gestió d’Experiències permeten identificar les necessitats del client en contextos particulars. Altres assignatures com Direcció d’Operacions o Càtering i Col·lectivitats t’ensenyaran les eines tecnològiques més recents per gestionar i rendibilitzar negocis o esdeveniments gastronòmics.

Durada

El pla d’estudis del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració té una durada d’un curs acadèmic equivalent a un any.

Entrega del Treball Final de Màster: durant el mes de juny o setembre de cada període acadèmic.

Directius, empresaris, propietaris de restaurants, emprenedors o titulats universitaris

L’especialitat de Direcció de Restauració és un programa que dona resposta a la necessitat del sector de la restauració d’atraure i incorporar perfils executive: directius amb coneixements profunds en la direcció i gestió empresarial per superar les noves dinàmiques de l’hostaleria.

El Màster es dirigeix a totes aquelles persones que necessiten adquirir o reforçar els seus coneixements sobre la gestió, l’organització i la planificació dels negocis de restauració, ja sigui per conèixer les últimes tècniques i tendències o per promocionar-se a posicions superiors en l’organització.

El Màster s’enfoca a 4 perfils:

  • Directius i professionals que exerceixin càrrecs de gestió: Actualment els professionals del sector han d’actualitzar els seus coneixements i competències professionals. Han d’estar al dia de les últimes tendències i eines.

  • Empresaris i propietaris de restaurants: Empresaris i propietaris que desitgin conèixer els secrets de la gestió i la direcció d’empreses de gastronomia.

  • Emprenedors: Persones amb iniciativa interessades a emprendre i desenvolupar projectes en aquest sector, que vulguin conèixer les claus d’èxit del negoci, comprendre els seus riscos i aprofundir en la gestió i la direcció d’empreses.

  • Titulats universitaris: Persones amb titulació universitària i un mínim de dos anys d’experiència que vulguin millorar la seva carrera i ampliar els seus contactes professionals en l’àmbit de la restauració.

Masters 2020

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Jardí

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Aules 

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Aules 

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Aules

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Passadís 

Àmbits professionals

Aquesta especialització amb un enfocament pràctic i professional, et permetrà desenvolupar la teva carrera en els següents àmbits laborals:

  • Hostaleria i restauració
  • Administració pública
  • Indústria i Operacions
  • Màrqueting i Esdeveniments
  • Consultoria
  • Tecnologia
  • Educació
quins son els àmbits laborals del máster de restauració i hoteleria

Sortides professionals

Les principals sortides professionals són:

  • Gerent de negocis de restauració
  • Director o encarregat d’Aliments i Begudes (Food & Beverage)
  • Supervisor d’operacions de centres de col·lectivitats
  • Gerent o gestor de l’àrea d’expansió en el sector de restauració
  • Consultor, assessor o formador per a empreses de restauració
  • Emprenedor en el sector de la restauració

Els nostres Alumni opinen

Isabel Baez

Isabel Baez

SEA Manager Central Europe at AccorHotels (Paris)
Jordi Noguera

Jordi Noguera

Executive Chef & Co-owner, Foc Restaurant (Singapore)
Natalia Mateu

Natalia Mateu

Project Management Office, The Sydney Opera House (Sydney)
 

Com és la metodología de l'especialitat en Catering Management?

El nostre model d’aprenentatge està dissenyat per facilitar-te l’anàlisi i la comprensió de tots els aspectes de la gestió empresarial, a través de la teva participació activa a les classes, reptes i projectes.

Es fonamenta en tres pilars:

ABR
Aquesta metodologia d’estudi es fonamenta en l’aprenentatge basat en reptes **(ABR). **Durant el curs hauràs de donar resposta a reptes plantejats per docents o organitzacions que formen part de la xarxa de partners del CETT-UB.

Així, aportaràs una solució concreta per a un entorn real. Institucions com Rusticae, Compass Group, Prezo o Vilaplana, entre d’altres, han format part dels desafiaments als quals han hagut de donar resposta els nostres estudiants.

ABP
Amb l’aprenentatge basat en projectes (ABP), tractaràs projectes transversals que donen resposta a un problema concret real del sector turístic. D’aquesta manera, desenvoluparàs competències de col·laboració, resolució de problemes i pensament crític, aplicades en un entorn de treball real. .

ESTUDIS DE CAS
Visitaràs diferents organitzacions i institucions del sector a Barcelona. Tindràs l’oportunitat d’aprendre i aplicar els conceptes gràcies a l’exposició de situacions reals de la mà dels seus mateixos responsables.

Avaluació

El Màster no té exàmens finals. L’avaluació es fa a partir del seguiment continu per part del professorat i la direcció del programa, així com la resolució de proves escrites individuals o grupals i l’elaboració de treballs durant el curs.

Detall del programa de l'especialització en Catering Management

Crèdits totals del màster: 60 ECTS (European Credit Transfer System)

CRÈDITS COMUNS

Codi Assignatures Obligatòries 21 ECTS
0580001 Direcció de Màrqueting 6
0580002 Gestió de les Persones i de les Organitzacions 3
0580003 Direcció Econòmic-Financera 6
0580004 Direcció Estratègica 6

CRÈDITS ESPECIALITAT

Codi Direcció Restauració Credits
Optatives d'especialització 24 ECTS
0580008 Direcció d'Operacions en Restauració 6
0580009 Catering i Col·lectivitats 3
0580010 Disseny i Arquitectura de Restaurants 3
0580011 Gestió d'Experiències 3
0580012 Innovació en Productes i Serveis 3
Altres Optatives 6 ECTS
0580014 Pràcticum Especialització de Restauració 6
0580015 Metodologia de la Investigació de Mercats 6
Treball Final de Màster 15 ECTS
0580016 Treball Final de Màster 15

Treball final de màster

L’assignatura Treball Final de Màster (TFM) (15 ECTS) és la culminació de l’aprenentatge del Màster, on es reflecteixen les competències que hagis adquirit, així com la seva aplicació i desenvolupament. Es tracta d’un treball d’aplicació empresarial i/o acadèmica. En aquest treball, segons els teus interessos i motivacions professionals, aprofundiràs en algun aspecte de l’especialització escollida.

Per aconseguir la titulació de Màster és imprescindible superar aquesta assignatura integradora. Així, el TFM és un instrument per formar els nostres estudiants en l’anàlisi de problemàtiques i fets turístics mitjançant els mètodes d’investigació a partir de la identificació i utilització de diferents variables, a més de ser l’instrument per a l’avaluació de les competències del Màster amb una perspectiva globalitzadora.

El desenvolupament del TFM es realitza individualment. Hauràs de realitzar un treball propi amb la tutorització d’un professor i podràs escollir entre tres tipologies:

  • Projectes d’investigació aplicada vinculats als Grups d’Investigació del CETT-UB.
  • Projectes d’aplicació professional plantejats per empreses i/o institucions col·laboradores.
  • Plans d’empresa o business plan per al desenvolupament d’idees de negoci.

Cada estudi és únic i necessita un tractament i una atenció diferencial adequats als seus objectius i temàtica, i on el criteri del tutor marcarà la teva pauta a seguir com a estudiant.

Pràctiques a empreses i institucions de primer nivell

Durant el teu període formatiu al CETT-UB, gaudiràs de l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, amb l’objectiu d’aplicar i complementar els coneixements adquirits a la formació acadèmica i, a la vegada, afavorir l’adquisició de competències que et preparin per a l’exercici d’activitats professionals.

Les pràctiques tenen dues modalitats:

  • Curriculars: vinculades a assignatures del programa que estàs cursant i que formen part del seu currículum acadèmic; per tant, obligatòries.
  • Extracurriculars: no incloses dins del pla d’estudis i que tenen un caràcter voluntari.

La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i estan tutelades per professors experts en cadascuna de les matèries.

El CETT-UB et facilitarà la consecució d’aquelles oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions per part d’empreses que rebem anualment. De la mateixa manera, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en l’accés a les empreses i les institucions més atractives per als teus objectius professionals.

Com a característica diferencial al mercat, el CETT-UB consta d’un grup d’empreses pròpies dedicades a la formació i a l’oferta de serveis d’hoteleria i turisme de qualitat, perquè apliquis aquests coneixements pràctics sense sortir del Campus:

  • Hotel Alimara
  • Residència Universitària Àgora BCN
  • Aula Restaurant
  • Summum Restaurant & Bar

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.


Obté un títol oficial i un títol propi

En finalitzar aquest Màster, obtindràs la següent titulació en funció de l’especialitat escollida:

  1. Titulació Oficial Universitat de Barcelona: Màster universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Codi 4311520 en el Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT) del Ministeri d'Educació i Formació Professional del Govern d'Espanya.

BOE. Resolució de 14 de novembre de 2014, de la Universitat de Barcelona, per la qual es publica el pla d’estudis del Màster de Direcció Hotelera i de Restauració.

Obtinguda la verificació del pla d’estudis pel Consell d’Universitats, previ informe de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, així com l’autorització de la Comunitat Autònoma de Catalunya, i establert el caràcter oficial del títol per acord del Consell de Ministres de 26 de setembre de 2014 (publicat al BOE de 18 d’octubre de 2014).

  1. Titulació pròpia del CETT, Barcelona School of Tourism, Hospitality & Gastronomy: Màster universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Especialitat de Direcció Hotelera o Especialitat de Direcció de Restauració.

  2. Doble especialització: cursar el Màster et permetrà realitzar, si així ho vols, una segona especialitat dins del programa oficial. Cursar una doble especialitat ampliarà les teves competències i t’ajudarà a enfrontar-te, de manera encara més sòlida, a un mercat laboral molt dinàmic i competitiu. En aquest cas, et pots especialitzar en Direcció Hotelera per la Universitat de Barcelona i en Direcció de Restauració per la Universitat de Barcelona.

 

Coneix al professorat de l'especialització en Catering Management

Direcció

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Director del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Coordinador de l'especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Sostenibilitat, Gestió de la restauració
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Direcció estrarègica; Economia i finances; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració

Professorat

ESTER ALMENAR TAYA

Consultora en l'àmbit del Màrqueting Koncepts
Doctorat en Comunicació Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Marketing i comercialització

ENRIC ALMIÑANA SERRA

Director de Compres Corporatiu Abba Group
Màster en Direcció de Compres Internacionals Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria; Restauració

JORDI ARCOS PUMAROLA

Professor i investigador de Turisme i Cultura CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida Universitat de Lleida
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori

EDUARD ÁVILA MORERA

Director d'Operacions de GastroFira Fira de Barcelona
Diplomatura en DIPLOMAT EN DIRECIÓ HOTELERA UNIVERSITAT AUTONOMA BELLATERRA
Bloc temàtic/Departament: Restauració

ALEXIS BARCELÓ GUEZ

Managing Director ABAL Consulting
Grau en Turisme, Direcció Hotelera Universidad de Alicante
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bar Manager Tandem
en
Àmbit d'especialització: Cocteleria, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Innovació

ANAIS CAVALLÍN

Coordinadora del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració, escpecialitat de Hotel Management CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Turisme de Negocis i Esdeveniments CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Gestió de vendes, Comercialització hotelera, Marketing hoteler
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Hoteleria; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones

ISABEL CODERCH VERGES

Fundadora i CEO Te lo sirvo verde. Consultoría en restauración y hostelería sostenible
Llicenciatura en Ciència i Tecnologia dels Aliments Universidad Autónoma de Madrid
Bloc temàtic/Departament: Restauració

ESTHER COMÍN CELADES

Fundadora The Hub - Hotel & Spa Consulting
Màster en Gestió i Direcció d' Empreses EAE Business School EAE Business School
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria

FRANCISCO JAVIER DE DIEGO RODRÍGUEZ

BD CETT Corporate CETT
Màster en MBA La Salle - Universitat Ramon Lull
Bloc temàtic/Departament: Aprenentatge pràctic aplicat; Direcció estrarègica

RICARD DOGA MEDIÑA

Rooms Division Manager Casa Bonay
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances

OSCAR ANDRÉS FUENTES LOYOLA

Product Manager Formació Continua CETT
Màster en Master in Business Research Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances

JORDI GARGALLO ALTIMIRAS

Director i Propietari Vattoo2018 S.L
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia; Restauració

PABLO GRANELL RUÍZ

CEO Internacional RUSTICAE
Màster en Master Certificate in Hospitality Management Cornell University
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Economia Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Innovació

Mª DEL PILAR LEAL LONDOÑO

Direcció i Coordinació de Màsters i Postgraus CETT Barcelona School of Tourism & Hospitality
Doctorat en Internacional en Geografia, Planificació Territorial i Gestió Ambiental Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Gastronomia; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones; Turisme i territori

NÚRIA LOUZAO BELMONTE

Coordinadora Màster de Direcció Hotelera i de Restauració, especialitat Direcció Hotelera CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció Hotelera EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Aplicació de sistemes de fidelització, Gestió d'experiències
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Organització empreses i gestió de les persones

STEFANO MARINELLI

Expert en Innovació i Desenvolupament del Talent
Màster en Direcció de Recursos Humans ENEB - Escuela de Negocios Europea de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

ANTONI MATAS TARRUELLA

Director general Europaper - Enric Cirici, SLU
Llicenciatura en Direcció i Administració d'Empreses Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances

ALEJANDRO DANIEL MIGUEL GARCÍA

Coordinador del Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Dirección de Empresas / Master en Dirección Hotelera y Restauración TEC de Costa Rica / EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració; Sumilleria

DAVID PAHISSA LÓPEZ

Cap Unitat Hoteleria Hospitals Vall d’Hebron
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Restauració

ELENA ROQUE GUERRERO

Responsable Borsa Treball CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Restauració

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Directora del Màster Universitari en Gastronomia Sostenible CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Gastronomia i benestar, Innovació culinària, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Economia i finances; Innovació

ALEX URGELL FORNES

Cluster Director of Revenue Management Hotel Arts Barcelona & W Barcelona Marriot International
en
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

WILLEM VAN ROSSEM

Director General GUESTCONNECTION
Màster en Customer Service & Service Culture Cornell University, United States of America
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones
 

El CETT al teu servei

Com a alumne del CETT gaudeix de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

  • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:

    • La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, reports i articles científics, entre d’altres.
    • Disposar dels recursos propis del CETT per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
    • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
  • Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudim dels avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l’Estat: Biblioteques UB · Servei d’Esports UB · Carnet Som UB

  • Descomptes a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjament, viatges i activitats d’oci, entre d’altres.

  • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una variada oferta gastronòmica, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.

  • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes de la Universitat.

Masters 2020

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Jardí

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Aules 

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Aules 

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Aules

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Passadís 

  • Descompte a la Residència Universitària Internacional Àgora BCN. Som l'únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants perquè puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Com a estudiant de CETT tindràs unes condicions exclusives. Pregunta'ns sense compromís.

2020

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management

Residència Àgora BCN

Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Catering Management (English version) | Máster Catering Management
Residència Àgora BCN

Els espais d'aprenentatge

Al CETT apostem per crear un context d’aprenentatge que consolidi el model formatiu propi, amb recursos d’alt valor afegit orientats a la vivència, l’experimentació, el fet de compartir i l’aprenentatge, en un Campus únic.

El nostre alumnat disposa de diversos espais polivalents d’aprenentatge: l’Espai Eidos, La Plaça, l’Espai de Creativitat i Innovació, les Aules d’Informàtica o l’Aula Recepció, entre d’altres.

A més, si ets un estudiant internacional, també disposaràs de l'Oficina de Relacions Internacionals que t'ajudarà i assessorarà amb els tràmits que necessitis.

Instal·lacions CETT

CETT International support

Perquè entenem el repte que suposa viure en un entorn que no és el teu, el Campus CETT-UB posa a la teva disposició l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI), com a àrea destinada a l’orientació, l’assessorament i l’atenció als estudiants internacionals dels programes de Màster.

L’equip d’aquesta àrea et donarà informació pertinent relacionada amb aspectes logístics de la vida a Barcelona tals com l’empadronament, la tramitació del número d’identitat d’estranger (NIE) o la recerca d’allotjament a la ciutat.

Tràmits relacionats amb la teva estada acadèmica

L’equip d’ORI et brindarà informació actualitzada sobre els tràmits a desenvolupar un cop siguis a la ciutat, orientant-te sobre documents imprescindibles com el número d’identitat d’estranger (NIE), el padró o registre oficial de l’Ajuntament o el carnet universitari.

Idiomes

Si la teva llengua materna no és el castellà, l’equip d’ORI et proporcionarà consells sobre com i on aprendre’l. També t’indicarà on aprendre català, fet que et facilitarà la teva integració a la vida diària de la ciutat. A més, podràs enfortir el castellà a través dels cursos certificats que ofereix el nostre Departament d’Idiomes del CETT-UB. Per contra, si el que vols és practicar de manera informal qualsevol altre idioma, podràs participar de manera gratuïta al nostre programa d’intercanvi lingüístic entre estudiants del CETT-UB.

Allotjament

El CETT-UB som l’únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d’estudiants, Àgora BCN, amb preus assequibles per a la comunitat d’estudiants CETT. També comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l’Hotel Alimara, en el qual tant tu com els teus familiars i amics podreu gaudir d’avantatges i descomptes.

Suport a la teva carrera professional

Al CETT-UB disposes de tot un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat.

Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a la col·laboració de les principals empreses del sector turístic podràs conèixer i posar en pràctica les eines més útils per accedir i desenvolupar-te en el mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

  • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
  • Una estreta relació amb els principals actors del sector turístic, cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
  • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

Definició de les teves fites professionals

  • Anàlisi profunda del teu perfil d’entrada.
  • Establiment d’objectius realistes i seguiment del teu roadmap.
  • Orientació en el disseny i desenvolupament del teu Pla de Carrera personalitzat.

Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral

  • Revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, adeqüant l’objectiu professional a les demandes del mercat.
  • Carta de recomanació. L’alumnat que us trobeu en un procés de selecció podreu comptar amb les referències del CETT-UB.
  • Accés als principals canals d’investigació i accés d’oportunitats de pràctiques i laborals
  • Gestió d’ofertes i autocandidatures. Et donem suport per fer més visible el teu perfil davant les empreses i headhunters, donant-te referències per a la teva candidatura.
  • Seguiment de candidatures. T’ajudem a saber en quin punt del procés de selecció es troba la teva candidatura.

Entrenament personalitzat

  • Orientació sobre la recerca d’oportunitats professionals.
  • Simulació d’entrevistes de treball i feedback sobre els aspectes que es poden millorar.
  • Entrevistes per competències i mentoring per a aquells perfils amb dificultats a l’hora de seguir el procés de recerca de feina i/o amb risc d’exclusió social.
  • Preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses, perquè puguis analitzar les possibilitats de vinculació a curt i mitjà termini amb una organització, i intercanviar inquietuds amb professionals de referència.

Networking i dinamització d’activitats

  • Presentacions corporatives durant el teu període formatiu.
  • Classes magistrals orientades a conèixer sectors estratègics.
  • Dinàmiques i reptes corporatius incorporats a les teves sessions formatives.
  • Marketplaces i fires d’ocupació presencials i virtuals on més d’un centenar d’empreses participen anualment al Campus en la captació personalitzada de talent.

Job Center d’accés exclusiu

  • Gestió de més de 900 oportunitats de pràctiques anualment.
  • Gestió de més de 1.500 oportunitats laborals anualment.
  • Seguiment de les candidatures presentades.
  • Adaptació de models curriculars i cartes de presentació personalitzats.

A més, des de Career Services t'ajudaran a trobar i gestionar les pràctiques curriculars i extracurriculars que més s'adapten a tu.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services , contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

Estar a prop dels antics alumnes

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT-UB l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT-UB.

Como a associació d’antics alumnes del CETT-UB, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT-UB.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

  • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
  • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
  • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.

Residència Àgora BCN

El CETT-UB som l'únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants la Residència Universitària Internacional Àgora BCN. Com a alumne de qualsevol de les nostres titulacions gaudiràs de descomptes exclusius per a que puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Pregunta'ns sense compromís!

agora

Hotel Alimara

Com a part de les nostres empreses comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l'Hotel Alimara. Situat al peu de la serra de Collserola i dins del propi Campus CETT, t'oferirà a tu i als teus familiars diferents avantatges i descomptes.

Hotel Alimara

 

Volem formar els millors professionals

Per això, per accedir a l'Especialitat en Direcció de Restauració et recomanem les habilitats següents:

  • Tenir un caràcter creatiu, visionari, amb una marcada orientació al consumidor, i dotat d’una visió estratègica i internacional de les oportunitats i desafiaments del turisme actual i futur.
  • Tenir un esperit emprenedor i voler posar en pràctica els teus projectes empresarials en el sector turístic, hoteler i gastronòmic amb garanties d’èxit.
  • Tenir empatia i ganes de treballar en equip.
  • Comptar amb capacitat de lideratge, de treball en equip i de gestió de projectes.
  • Tenir coneixements bàsics de gestió d’empreses turístiques i d’investigació aplicada als mercats turístics.
  • Ser conscient i estar sensibilitzat amb el **desenvolupament sostenible i responsable **del turisme.
  • Tenir un bon nivell d’idiomes, ja que és una capacitació fonamental per al teu bon posicionament professional, així com per poder desenvolupar l’àmbit d’estudi a escala internacional.

Què necessito per accedir al màster?

Podràs accedir al Màster des de qualsevol grau vinculat a les branques de coneixement de les ciències socials i humanitats, especialment els derivats de les anteriors diplomatures i llicenciatures en l’adaptació a l’EEES.

Els candidats que no procedeixin de les titulacions mencionades anteriorment hauran de cursar els complements de formació.

Complements de formació

Amb els complements de formació definits al Màster es pretén garantir que els estudiants no provinents d’estudis de l’àmbit de l’empresa tinguin un coneixement bàsic del concepte, l’estructura i les particularitats dels aspectes vinculats al màrqueting i a la gestió econòmico-financera en l’àmbit de l’hospitalitat.

A continuació, s’estableixen els complements de formació que hauran de realitzar els estudiants segons la titulació prèvia adquirida:

Titulacions Complements de formació
Diplomatura en Turisme o el títol de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques No es requereixen complements
Grau en Turisme .
Diplomatura en Ciències Empresarials .
Llicenciatura / Grau en Economia .
Llicenciatura / Grau en Administració i Direcció d'Empreses .
Diplomatura o Grau en Nutrició Humana i Dietètica Es requereixen els complements de formació: Turisme Global 9 ECTS
Llicenciatura o Grau en Dret .
Llicenciatura o Grau en Ciències del Treball .
Qualsevol altre Grau .

Assignatures definides com a complements de formació del màster:

  • Gestió d'Allotjament 6 ECTS - estudiants de l'especialització de Direcció Hotelera.
  • Gestió de Restauració 6 ECTS - estudiants de l'especialització de Direcció de Restauració.
  • Gestió Econòmica-Financera en les Empreses Turístiques 6 ECTS - estudiants de qualsevol de les dues especialitzacions.

Total complements: 12 ECTS.

Coneix totes les nostres beques

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2022/2023.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

Accedeix a tota la informació sobre els processos i els indicadors de qualitat del CETT-UB

 

El nostre equip d'orientació respon

Alexandra Miquel

Orientació de Màsters i Postgraus