Fotografia de: Raons per cursar aquest màster | Catering Management 100% english
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Raons per cursar aquest màster
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

Raons per cursar aquest màster

És l’únic Màster de Direcció Hotelera i de Restauració d’Espanya oficial: compta amb l’aval universitari de la UB, permet l’accés a estudis de doctorat i garanteix el reconeixement acadèmic també fora del nostre país.

  • Inclou un extens programa d’activitats que et permetrà experimentar el sector de la restauració de primera mà: visitaràs el centre de producció de Moncho’s, un dels grups de restaurants d’Espanya més important, i recorreràs els més de 1.000 m2 de circuit de cuina i equipaments industrials del Mobile World Congress, entre d’altres.

  • Compta amb professorat amb una reputada i sòlida trajectòria professional: entre d'altres, Eduard Ávila, cap d’operacions de Gastrofira, et mostrarà com organitzar la restauració del Mobile World Congress, i Fabiola Lairet Oliveros, propietària i xef executiva de Robata i Monster Sushi Barcelona (i exalumna del màster), et descobrirà com va muntar i reinventar els seus restaurants, considerats dos dels millors de cuina japonesa de Barcelona.

  • Et permet fer pràctiques professionals als millors establiments de restauració de Barcelona: Moncho’s, Te Lo Sirvo Verde, Vilaplana, Pastelería Escribà, Koncepts, AN Grup, etc.

  • Atorga gran importància al fet que desenvolupis les teves habilitats de lideratge: el màster inclou un Programa de Gestió de les Experièncie en què un equip de psicòlegs i consultors professionals avaluarà les teves **soft skills i detectarà les teves fortaleses i debilitats perquè n’obtinguis el màxim rendiment en tasques de direcció*.

  • Et converteix en un professional de l'hoteleria i la restauració multilingüe. A més, curses el màster 100 % en anglès.